torstai 9. lokakuuta 2014

Ylioppilaslahja itseltä itselle

Moikka! Pari postausta sitten mainitsin lukion olleen vihdoin ohi viimeistä kurssia myöten. Joulukuussa musta pitäisi tulla vihdoin viimein ylioppilas *tuuletus* ja haluan siitä johdosta ehdottomasti palkita itseni! Suunnitelmissa olisi ostaa uusi laukku, joko musta tai konjakinruskea. Sain syyskuussa sopivasti Leeviltä lahjakortin Stockmannille ja mulla on tällä hetkellä myynnissä v.2011 ostettu Korssin laukku, josta saadut rahat sijoitan sitten uuteen yksilöön. Ensi syksynä kun olisi toivon mukaan tarkoitus aloittaa taas koulu, onkin uuden laukun suurimpana kriteerinä koko. Sopivan kokoinen, mahdollisille kirjoille ja kansioille, muuta ei kuitenkaan mikää jätesäkki. Äidiltä saatu Michael Korssin Jet Set onkin tähän asti ollut oikein passeli koululaukku, sinne mahtuu kirja jos toinenkin! Nyt haluaisin lisätä kokoelmaani jonkin toisen mallin ja olenkin karsinut vaihtoehdot kahteen...


mkIkuisuuden haaveissa ollut Selma ja upea Hamilton. MK Selma on näkynyt viimeisen vuoden varmaankin joka toisessa polyvore kollaasissa, ja syystä! Se on todella hyvän näköinen, niin kuvissa kuin livenä. Iso plussa tässä laukussa on tuo olkahihna, joten laukun saa vaihtoehtoisesti myös olan yli, jolloin kädet jäävät vapaiksi. Kätevää shoppaillessa - heh. Ainoa mikä Selmassa mietityttää, on sen koko. Stockalla ei tietääkseni myydä kuin tuota medium kokoa ja se on vähän siinä ja siinä mahtuuko sinne esim A4 vihko/kansio sisään. Musta vähän tuntuu, että ei.. Tästä syystä olenkin yhä enemmän ja enemmän alkanut kallistua tuon Hamiltonin puolelle, largena tietenkin. Laukussa on sekä kahvat että olkahihna. Hihna ei viimeksi kun kokeilin ihan mennyt olan yli, mutta laukun saa kuitenkin kätevästi olalle. Mielestäni Hamiltonia on kuitenkin uudistettu ja uusissa malleissa hihnan pitäisi olla tarpeeksi pitkä mennäkseen ihan olan yli. Näin olen ainakin kuullut! Marraskuun puolen välin jälkeen pitäisi Wilmaan tulla viralliset yo-kokeiden tulokset ja olen ajatellut odottaa sinne asti laukun ostoa. Vaikka tiedän, että kaikki kokeet menivät läpi ja kaikki pakolliset kurssin on suoritettu, haluan silti nähdä mustaa valkoisella! :D Sitten voin virallisesti huokaista helpotuksesta!!

Kumman puolelle te kallistutte? Selman vai Hamiltonin?

7 kommenttia:

 1. Mulla löytyy Hamilton ja sen saan ainakin itselleni olan yli, ostin helmikuussa. Mun mielestä Hamilton on klassisempi malli, perinteisempi ja siihen kyllä ainakin mahtuu kansio+läppäri. Itse en pidä Selman leveähköstä ulkonäöstä. Hamiltonia ostaessa kannattaa muuten valita Saffiano leather, eli se kovanahkainen. Pysyy paljon paremmin kuosissaan, etenkin jos sisällä on koulutarvikkeita :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos vinkeistä, kyllä mä näillä näkymin kallistunkin juuri siihen Hamiltoniin! On se kokonsa puolesta kuitenkin niin paljon kätevämpi :) Saffianosta mäkin tykkään enemmän. Mulla olikin vain yksi pehmeä nahkainen Korssi ja sekin lähti tänään uudelle omistajalle.
   Nyt pitäisi sitten päättää se Hamiltonin väri.. :)

   Poista
 2. Hamilton ehdottomasti <3 kiva blogi sulla!

  http://patriciaelisabet.blogspot.fi

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Siihen mä taidan pikkuhiljaa kallistuakkin :) Kiitos paljon!!

   Poista
 3. Mä tykkään enemmän Selmasta, mutta jos sulla on jo Jet Set, niin varmaan Hamilton olisi sitten vähän erilaisempi vaihtoehto! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Itseasiassa kaksikin ja kolmannen myin eilen eteenpäin, joten ehkä ihan kiva saada joku vähän erilainen malli tällä kertaa :))

   Poista
 4. Hamilton! :)
  Tosi kiva blogi muuten!

  VastaaPoista