maanantai 13. lokakuuta 2014

Viikonloppu kaksin

Meillä oli Jerryn kanssa vähän tällainen muistoja verestävä viikonloppu, kun ollaan oltu perjantaista asti ihan kahdestaan. Leevi lähti perjantaina jo puoli yhden aikaan vaarinsa kanssa Pohjanmaalle ja me ollaan siitä asti köllötelty kaksin kotona. Jerryllä on edelleen tuo enterorokko, joten ei olla voitu ketään kavereitakaan tänne pyytää. Ihan mukavaa meillä silti on ollut, ollaan siivottu, käyty lenkillä ja ruokakaupassa, katsottu elokuvia ja tehty lättyä. Jerrykin nukkui pitkästä aikaa lenkin jälkeen päiväunet. Leevin lähdettyä, perjantaina aika meni tooodella hitaasti. Yleensä me perjantaisin tehdään yhdessä kaikkea kivaa, käydään saunassa, katsotaan leffoja ja tehdään hyvää ruokaa. Nukkumaan oli myös inhottava mennä yksin, vaikka olihan mulla Jerry kainalossa. Ilman Leeviä kaikki yölliset kolahdukset ja muut kerrostalon oikeasti normaalit äänet tuntuu tosi pelottavilta! 
Lauantai päivä taas meni kuin siivillä. Me tehtiin ruokaa, siivottiin, leikittiin, oltiin ulkona, syötiin herkkuja, käytiin kylvyssä ja löhöttiin sohvalla. Käytiin tosiaan vielä iltasella kaupassa hakemassa pari purkkia maitoo, mutta mukaan tarttuikin lisäksi vielä vähän nameja. Ostin meille puoliksi Kinderit ja suklaarusinoita ja vähän iltajuomista. Jerry tykkäs ihan hurjasti tuosta uudesta Yuju vilvoitusjuomasta ja oli se kyllä munkin mielestä todella herkkua! Luulin alkuun sen olevan vähän paksumpaa smoothiemaista juomaa, mutta koostumus oli kuin missä tahansa mehussa. Makuja on tuon marjaisan lisäksi vielä hedelmäinen ja sitä kokeillaan kyllä ensi kerralla! 


Sunnuntaiaamuna me nukuttiinkin oikein pitkään. Köllöteltiin hetki sängyssä ennen kuin noustiin ylös ja sitten mentiin aamupalalle. Päivä meni jotenkin ihan älyttömän nopeasti ja viiden aikaan illalla Leevi tulikin jo kotiin. Ihan kiva viikonloppu kaiken kaikkiaan, vaikka erillään se vietettiinkin. :) 

Miten teidän viikonloppu sujui?

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti