perjantai 24. lokakuuta 2014

Ostoksia Ebaysta

Vanhemmat lukijat tietävätkin, että tykkään aika ajoin tilailla Ebaysta yhtä jos toista. Yleisimmin koruja, kynsitarvikkeita ja kännykänkuoria. Niistä tämä viimeisinkin tilaus koostui. Kolmisen viikkoa näilläkin tavaroilla kesti kulkeutua Suomeen, viimeisin saapui postissa toissapäivänä. Tällä kertaa ostoskorin kautta kotiin pääsi siis parit pastellin väliset kuoret iPhone 5s:lle, kynsitimantteja ja kaunis statement kaulakoru. 

Ebay on kyllä oikea aarreaitta ja siellä voit tehdä todella hyviä löytöjä! Tavaraa tosin löytyy niin paljon, että helpottaa huimasti, kun tiedät mitä etsit. En ihan tarkkaan muista, mitä nämä tilaamani tuotteet yksistään maksoivat, mutta yhteensä kaikista 4 tuotteesta jouduin maksamaan noin 7€. Ihan naurettavan vähän! Vastaavanlainen kaulakoru esim. H&M:llä maksaisi vähintään sen 15€. Nämäkin tulivat siis ilman postikuluja, joten kaiken kaikkiaan aika hyviä löytöjä tuli taas tehtyä! 

Oletteko te koskaan tilanneet Ebaysta?

2 kommenttia:

  1. Täällä toinen Ebay hullu ! Sieltä löytää paljon ja halvemmalla, jopa samoja tuotteita, kuin suomessa :) Oon tilaillut myös vaatteita. Kerran on jäänyt korviksen matkanvarrelle, mutta muuten kaikki on tulleet perille. Joskus alle viikossa ! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Se on kyllä oikea aarreaitta! Multa ei mun muistaakseni ole yksikään tuote jääny saapumatta, tilasin tosi pari viikkoa sitten pari kännykän kuorta, joten koputetaan puuta etteivät ne nyt sitten jää omille teilleen! :D

      Poista