sunnuntai 19. lokakuuta 2014

Ihanuuksia Espritiltä

Syyskuussa etsiessäni uutta villakangastakkia, kiertelin ties monessako eri nettikaupassa etsiessäni sitä oikeaa yksilöä. Yksi näistä lukuisista kaupoista oli Espritin oma nettikauppa. Takkia en heiltä valitettavasti löytänyt, sen sijaan iskin kuitenkin silmäni moneen muuhun ihanaan tuotteeseen. Esprit itsessään on mulle hyvinkin tuttu merkki ja pienempänä olenkin omistanut heidän vaatteitaan. Vanhempana en ole heiltä mitään ostanut, mutta tämä saattaa lähitulevaisuudessa hyvinkin muuttua! 
Itse Espritin nettikauppaan (klik) törmäsin tosiaan ensimmäisen kerran noin kuukausi sitten. Olen aina luullut, että Esprit myy ainoastaan aikuisten ja lasten vaatteita, mutta positiiviseksi yllätyksekseni heiltä löytyy myös paljon tuotteita kotiin! Esimerkiksi pyyhkeitä, verhoja, sisustustyynyjä ja tapetteja. Joka huoneeseen löytyy siis jotakin ja monet tuotteet kotiuttaisin mieluusti myös tänne meille. Teinkin teille pienen kollaasin omista lemppareistani:


koti

Omiksi lemppareikseni valitsin tyynynpäällisen hauskalla ompeleella, lämpimän torkkupeiton, kivisen saippua-annostelijan, kauniin puisen kehyksen ja tähtikuviollisen kynttilälyhdyn. Tästä viisikosta voisin klikkailla ostoskorin kautta kotiin ihan joka ikisen. Erityisesti tuon tyynynpäällisen, siinä on mielestäni tosi kiva kuvio, olematta kuitenkaan liian räväkkä. Mulla on pitkään ollut etsinnässä uusia sohvatyynyjä ja tämä yksilö on ehdottomasti sellainen, jonka voisin tänne meille ostaa. 
Espritin home valikoimasta löytyy siis paljon ihania kehyksiä, tuikkuja, kylpytakkeja, torkkupeittoja, pyyhkeitä ym. lukuisissa eri väreissä. Varmasti siis jokaiselle jotakin! Itseäni yllätys yllätys miellyttävät kaikista eniten juurikin nuo neutraalit sävyt, kuten valkoinen, beige ja ruskea. 

Tottakai myös lastenvaate puolelta löytyi myös paljon mieluisia vaatekappaleita. Rakastan yli kaiken ostaa Jerrylle vaatteita ja Espritiltä löytyy ehdottomasti paljon kivoja juttuja pikkumiehille. Jerryn vaatetilanne on onneksi tällä hetkellä ihan mallillaan, muuten saattaisi mennä ihan ranttaliksi kaikkien noiden pienten kauluspaitojen ja farkkujen keskellä! Kaikki Espritin lastenvaatteet ovat erittäin suloisia ja suurin osa kaiken lisäksi vielä 100% puuvillaa. Niistäkin kokosin omat lempparini: Suosittelen ehdottomasti kurkkaamaan nuo Espritin lastenvaatteet! Ihania kauluspaitoja, neuleita, asusteita ja vaikka mitä. Itse tykästyin erityisesti tuohon vihreäruudulliseen kauluspaitaan, sekä harmaaseen neuleeseen. Molemmat ovat puhdasta puuvillaa ja hinnatkin ovat aikalailla samaa luokkaa kuin esimerkiksi H&M:llä: kauluspaita vain 14,99€ ja neule 39,99€. Neule olisi talveksi ihanan lämpöinen ja se sopii mielestäni oikein mainiosti Jerrylle KappAhlista ostettuun toppatakkiin josta mainitsin täällä.


Oletteko te tutustuneet Espritin verkkokauppaan?

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti