maanantai 6. lokakuuta 2014

Mummulassa

Heippa vaan! Eilen Leevi oli melkein koko päivän tekemässä asuntonäyttöjä, joten me lähdettiin Jerryn kanssa päiväksi isomummulaan. Mummuni ja taatani tulivat hakemaan meitä aamulla 11 aikaan ja ajeltiin sitten noin tunnin pituinen matka Äetsään. Perillä Jerry pääsi leikkimään kaikilla kivoilla "uusilla" leluilla, eikä suostunut olemaan hetkeäkään paikallaan. Juostiin yläkertaan ja alakertaan ja takaisin. Syömisestäkään ei tullut mitään, kun oli niin hirveä kiire penkoa kaikki paikat läpi. Mä sain onneks hetken aikaa levähtää ja katsella rauhassa telkkaria, kun Jerry raahasi isomummua taukoamatta perässään. 

Sain joten kuten syötettyä Jerrylle välipalan ja päätetiin lähteä mummun kanssa viemään Jepaa leikkipuistoon. Heitettiin takit ja haalarit niskaan ja lähdettiin ulos. Päästyämme mummulan lähellä olevaan leikkipuistoon, huomattiin liukumäen olevan kolmessa eri osassa pitkin puistoa. Noh, eipä sitten muuta kuin uutta, ehjää liukumäkeä etsimään! Otettiin auto ja mentiin keskustassa sijaitsevan ala-asteen pihaan. Voi sitä riemua Jepan kasvoilla, kun huomasi kaikki hurjat pihalelut! Tunnin verran me sitten keinuttiin, laskettiin liukumäkeä, oltiin kiikkulaudassa ja juostiin pitkin nurmikenttää. 


Leikkien jälkeen lähdettiin takaisin mummulaan ja Jepa torkahti hetkeksi sängylle. Pikkumies oli ihan väsynyt ja kiukkuinen kaikista päivän leikeistä. Hetken aikaa makoiltuaan ja syötyään Jerrystä tuli taas ihana oma itsensä. Kello alkoi lähestyä kuutta, joten päätettiin heittää kimpsut ja kampsut autoon ja lähteä ajelemaan kohti Tamperetta. Ei ollut mikään yllätys, kun Jerry nukahti autossa jo vartin ajomatkan jälkeen... :) Mulla ja Jerryllä oli kummallakin tosi kiva päivä, oli mukava käydä taas pitkästä aikaa toisessakin mummulassa. Tänään onkin Jerryllä taas kerhopäivä ja käytän tapani mukaan kerhon tuoman kolmen tunnin vapaan salilla :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti