Emilia

Tervetuloa My World by Emilia- blogin pariin! Olen 20-vuotias nuori nainen Tampereelta ja asustelen yhdessä kihlattuni Leevin ja meidän -12 syntyneen poikamme Jerryn kanssa. Leevin kanssa olemme olleet yhdessä 2011 syyskuusta ja yhteen muutimme saman vuoden lokakuussa. Kihlat vaihdettiin vielä marraskuussa, mutta virallista kosintaa odotellaan vielä...;)

Opiskelin ennen Kalevan lukiossa, mutta raskaudesta johtuen jäi minulta yo-kirjoitukset tekemättä ja niitä suoritan tällä hetkellä Tampereen Aikuislukiossa. Lakki olisi tarkoitus saada päähän keväällä 2014. Se, mihin tieni sen jälkeen vie opiskelemaan on vielä mysteeri, muutamia kiinnostuksen aiheita kuitenkin on, esim. luokan opettaja, kiinteistövälittäjä, sairaanhoitaja ja yrittäjä.

Kiinnostuksen kohteisiini kuuluu tietenkin kaikki Jerryyn ja lastenhoitoon liittyvä, kuin myös muoti, shoppailu, matkustaminen, kauneudenhoito, kuntosali ja sisustaminen. Harrastuksiani on salilla käyminen, vauvauinti koko perheen kanssa, sekä rakennekynsien ja ripsienpidennysten teko. 

Blogistani voit siis lukea lapsiperheemme arjesta, ostoksista, kynsien ja ripsien laitosta, materialistisesta haaveilusta sekä kaikesta siltä väliltä, toivottavasti viihdyt blogini parissa! :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti