maanantai 27. lokakuuta 2014

Mitä Jerrylle kuuluu?

Jerry on jo 2v 2kk vanha ja 14 kiloa painava pikkumies. Jerry on luonteeltaan iloinen, reipas ja omatoiminen poika. Mukaan mahtuu välillä tietenkin pientä kiukuttelua ja kärsimättömyyttä, mutta se taitaa mennä suurimmaksi osaksi uhmaiän piikkiin. Jerry on myös tällä hetkellä aika mammanpoika. Nössöyttä en tällä tarkoita, vaan Jepa tykkää kovasti halia pusutella äitiä. Äidin sylissä on paras istua ja äidin kanssa syödessä ruoka maistuu parhaimmalta. Iskän kanssa ei vielä halitella, hän on tällä hetkellä hauskoja leikkejä varten. 

Jerry on vielä tällä hetkellä äidin hoidossa kotona. Kerhon hän on kuitenkin aloittanut. Kerhossa ollaan maanantaisin ja keskiviikkoisin klo 12-15 ja tänä aikana äiti sitten viettää hieman omaa aikaa, yleensä kuntosalitreenin muodossa. Kerhoon jääminen parina ensimmäisenä viikkona hieman harmitti ja itkuhan  siinä tuli, kun äidin piti lähteä kotiin. Asiat ovat onneksi muuttuneet ja tänäänkään Jerry ei kerinnyt edes heippoja sanomaan kun oli niin kiire leikkimään uusien kavereiden kanssa. Ollaan kaikki tykätty tästä esivarhaiskasvatus kerhosta todella paljon. Erinomainen pehmeä lasku ensi syksynä alkavaan päiväkotiin!Jerry ei vielä osaa muodostaa lauseita, mutta ymmärtää sitäkin paremmin! Ihan mitä tahansa hänelle sanotkin, Jerry kyllä ymmärtää. Sanavarasto on myöskin erittäin laaja ja uusia sanoja tulee viikkoittain. On vain ajan kysymys, kun meillä aletaan puhumaan! Itse en ota asiasta minkäänlaista stressiä, Jerry puhuu sitten kun on sen aika. Pottaharjoittelu on koko ajan käynnissä, mutta mitään läpimurtoa ei ole vielä tapahtunut. Yleensä Jerry ilmoittaa hädästä, kun potalle on jo myöhäistä mennä. Pottailunkin kanssa otetaan ihan rauhassa, kaikki tapahtuu ajallaan. 

Jerry on kaikinpuolin reipas, kiltti, fiksu ja hauska pikkupoika. Hetki sitten me käytiin iltakylvyssä, syötiin herkullista isomummun valmistamaa lohta ja nyt me katsellaan Netflixistä Karvinen -elokuvaa. Jerry ja minä toivottellaan teille kivaa syksyistä viikonalkua :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti