keskiviikko 29. huhtikuuta 2015

New Nikes

Niinkuin moni muukin, olen hurahtanut ihan totaalisesti "citylenkkareihin". Stan Smith, Air Max, Roshe Run, Superstar, mitä näitä nyt on! Tilasin tammikuun puolella Zalandolta mustat Nike Free 5.0 salikäyttöön ja olen ollut niihin tosi tyytyväinen. Olen myös tosi mukavuudenhaluinen ja siksi halusinkin samantyyppiset Niket kuin salikenkäni, niin myös kaupunki käyttöön. Onhan lenkkareilla nyt kymmenen kertaa parempi kävellä kuin tasapohjaisilla consseilla tai balleriinoilla. Kriteereinä uusille Nikeille oli musta väri ja malleista olin katsellut Roshe Runeja ja Air Max Theaa. Loppujen lopuksi se, mihin malliin päädyn, oli kiinni siitä kummasta löytyy löytyy oikea koko! Viikko sitten keskiviikkona kun selailin Zalandolla, Roshe Runin mustista oli kaikki koot loppu, eikä Thean tilanne ollut kovinkaan paljon parempi. Yksi 38 kuitenkin löytyi (onneksi) ja klikkailin sen nopeasti ostoskorin kautta kotiin! Kävinkin sitten eilen hakemassa ne postista kotiin ja kyllä olen tyytyväinen :)


 Mitäs sanotte? Lämpenettekö te "citylenkkareille"?

12 kommenttia:

 1. Oi, vähän kivat! Kelpais mullekin.. Ostin just valkoiset Adidakset ja omistan jo oranssit Niken rosherunit, eli alkaa citylenkkarit riittää ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mullekkin kyllä kelpais lisäksi vielä jotkut värikkäät! Oranssit mäkin haluaisin :)

   Poista
 2. Todellakin lämpenen! Itselläni on tällä hetkellä neljät niket joista yhdet on salille! Juuri nämä kyseiset kengät jotka ostit on ollut mun ostoslistalla hieman pitempään, toivotaan että mäkin saisin kotiutettua tälläiset ihanuudet vielä ennen kesää kotiin <3 Ihan super ihanat on!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ja noi on niiiiin hyvät jalassa! Ollu joka päivä käytössä siitä lähtien kun ne postista hain :)

   Poista
 3. mulla on tälläiset samanlaiset kengät, mutta eri värisinä ja tykkään tooosi toosi paljon!!

  http://yksinalle-yhdelletytolle.blogspot.fi

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Nää olis kyllä kivat jossain toisessakin värissä, Zalandolla oli limenvihreet Theat ja ne oli kieltämättä tosi makeet!

   Poista
 4. Juu lenkkarikuume on myös täällä kova! Tekisi mieli kotiuttaa ties kuinka monet tennarit eri väreissä ja kuoseissa :D Mutta nuo yksilöt on todella ihanat ja sopivat moneen asukokonaisuuteen täydellisesti ♥

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ostin mustat juurikin sen takia, että niitä on helppo yhdistellä :) Seuraavat vois sitten olla jotkut värikkäät!

   Poista
 5. Haaveilen tollasista kengistä niiin kovasti! :D

  VastaaPoista
 6. Ois haaste sulle :) http://rosalienism.blogspot.fi/2015/05/yksitoista-juttua-ja-vastausta.html

  VastaaPoista