sunnuntai 24. elokuuta 2014

Movie Night

Meillä oli eilen Leevin kanssa vapaailta ja päätettiin pitkästä aikaa mennä elokuviin. Lähdettiin heittämään Jerryä 5 aikoihin mummulaan ja jatkettiin siitä sitten suoraa matkaa keskustaan. Ilma oli sen verran viileä, että piti kyllä laittaa takki päälle. Leffan jälkeen ylläti vielä kylmä tihkusade, syksy tosiaankin on tulossa! Me tosiaan siis päädyttiin katsomaan tuo uusin Sin City: A Dame To Kill For. Itse en ole ensimmäistä osaa koskaan nähnyt , mutta ei se kyllä haitannut. Tykkäsin kyllä kyseisestä pätkästä, hieman erilainen kuin muut leffat. 
Meidän piti napsia parit asukuvat eilen ennen elokuvan alkua, mutta tietenkään aika ei antanut periksi. Me ollaan aina vähän matti myöhäsiä. Tänään jouduin sitten turvautumaan tuohon peiliin jotta sain asun ikuistettua, mutta eiköhän se ihan hyvin näistäkin kuvista näy :)


t-paita / Cubus
bleiseri / H&M
farkut / Zara
laukku & kello / Michael Kors


T-paita, bleiseri ja farkut on kyllä aina niin toimiva yhdistelmä. Ja tietenkin monipuolinen, pelkällä teepparin vaihdolla asu näyttää taas hieman erilaiselta. Asusteitakin on äärimmäisen helppo lisätä kyseiseen kokonaisuuteen. Ylläolevaan asuunkin olisi helposti saanut yhdisteltyä jonkin huivin! Lukioaikoina käytin aika paljon bleiseriä, mutta raskauden jälkeen en ole niitä hirvein usein osannut asuihin yhdistää, kaarrun yleensä aina siihen neuletakkiin. Nyt olen pikkuhiljaa taas alkanut lämmetä niille ja olenkin miettinyt, että tummansininen yksilö olisi kiva lisä vaatekaappiin!

Mitä sanotte asusta? 

6 kommenttia:

 1. Ihan täydellinen asu! Oiskohan noita bleisereitä vielä myynnissä, haluisin! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Toi on hennesillä aika tommonen vakituote, viimeks keväällä noita oli myynnissä. Ihme jos ei nyt syksyllä tuu uudestaan kauppoihin :)

   Poista
 2. Kaunis asukokonaisuus! Farkut ja valkoinen paita toimii aina! ja tuo bleiseri sopii päälle kuin tehty. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos paljon! Bleiseri kyllä istuu ihan täydellisesti, sen takia mulla onkin niitä useampi...:)

   Poista