torstai 2. lokakuuta 2014

Uusia talvivaatteita

Joulukuuhun on enää kaksi kuukautta aikaa ja ilmat kylmenee päivä päivältä. Meidän puolesta lumi ja pakkaset saavat tulla ihan vapaasti, sillä meillä on talvivarustus viittä vaille valmis. Mä löysin itselleni uuden villakangastakin ja Jerryltä puuttuu enää toppasaappaat. Toppahaalarikin saatiin "hommattua", kun huomattiin, että vanha onkin edelleen ihan sopiva!

Viimeisimpiä talvivaate ostoksia on Jerrylle hankittu toppatakki ja syyskengät, sekä muutamia asusteita. Kävimme viime viikolla KappAhllissa hakemassa Jerrylle uuden aivan ihanan takin ja sama iltana tilasin Zalandolta siihen sopivat syys/talvi nilkkurit.


KappAhlissa oli juuri sopivasti kaikki lasten ulkoilutakit -25%, joten tämä viidenkympin toppis maksoikin lopulta vain 37 euroa. Takki on ihanan muhkea ja siinä on irroitettava karvakauluksellinen huppu. Vaikka Jerryn koko on normaalisti 92, tästä takista koko 86 oli kuitenkin parempi. Mun mielestä KappAhlissa on edelleen menossa tuo -25% ale, joten käykää ihmeessä tsekkaamassa heidän takkivalikoimansa!


Ruskeat nilkkurit tilasin siis Zalandolta ja ne saapuivat eilen postissa. Nämä Stups -merkkiset nilkkurit ovat tekonahkaa, eivätkä kustantaneet kuin 36 euroa. Niissä on ihanan pehmeä ja lämmin vuori ja tarrojen vuoksi todella helpot laittaa jalkaan. Kenkien pohjaan on tehty vielä syvät uurteet, joten näillä ei pitäisi talvella liukastella! Me otettin näistä koko 24, joten sisään menee helposti sukat ja sukkahousut, tarvittaessa myös talvipohjallinen.


Hennesiltä kävin pari päivää sitten hakemassa vielä uusia tumppuja ja kaulurin, pipo on muutama viikko sitten hankittu. Harmaasiniset asusteet sopivat meillä oikeastaan kaikkiin Jerryn ulkovaatteisiin ja H&M:llä on näissä mielestäni hyvä hinta-laatu-suhde. 

Onko teillä jo kaikki talvivaatteet hankittuna?

2 kommenttia:

 1. Aivan ihanan näköset talvivaatteet! :)

  Jäin myös lukijaksi!

  http://elamanpieni-iloja.blogspot.fi/

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Eivätkö olekkin? :) Kiva että liityit joukkoon!!

   Poista