lauantai 20. lokakuuta 2012

laukkuhaaveita

Jos mun pitäisi valita olenko kenkä- vai laukkutyyppi, sanoisin ehdottomasti että laukku! Tuntuu että niitä ei ikinä voi olla liikaa, tätä ei ketkään muut kun naiset pysty ymmärtämään ;) 
Itse tykkään laukuissa hyvin neutraaleista väreistä, kuten musta, valkoinen, ruskea jne. Hillityn väristä laukkua on äärimmäisen helppo yhdistellä melkeinpä asuun kuin asuun. Laukussa minulle tärkeää on myös se, että laukku on mahdollisimman simppeli. Kaikenlaiset hapsut ja härpäkkeet eivät iske muhun laisinkaan. Kaikista ihanimmat ja "minunlaisimmat" laukut tekee ehdottomasti herra Michael Kors! Muutama mieleinen laukku löytyy myös Pradalta ja LV:ltä, mm. upea Pradan Saffiano Tote. 
Alla muutama pitkäaikaista lempparia:
bags
1. MICHAEL Michael Kors Medium Jet Set Travel Tote 
2.MICHAEL Michael Kors Large Hamilton Tote 
3. Louis Vuitton Neverfull MM
4. MICHAEL Michael Kors Large Bedford Tote
5. MICHAEL Michael Kors Large Cynthia Tote

Mikä ylläolevista on sun lemppari? Mitä laukkuja omalla haavelistallasi on?

4 kommenttia:

 1. Jos kiinnostaa laadukkaat hiutenpidennykset niin kannattaa kattoo tuolta ! Ei voi kyllä kuin kehua ! Ite oon tilannu monta kertaa ja aina ne yhtä ihanat ollu ! :) http://salattu.huuto.net/fi/showfeedback.php3?fbuser=1767445

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos vinkistä, olen kyllä viimeisen 3 vuoden aikana tilannut pidennykseni aina hairtradesta ja siinä aion pysyä :)

   Poista
 2. Sattumalta eksyin tänne, ja tuo neloslaukku osui omaan silmään :) Uutena en ite koskaan (??) laukkuja/kasseja osta, kirppareilta niitä lähtee mukaan (miehen mielestä) liikaakin. Laukun pitää olla sekä hyvännäköinen, mikä tarkoittaa mullakin just sitä simppeliyttä, että käytännöllinen, ja mun laukut on aika isokokoisia, sinne sitten mahtuu niin nenäliinat ja hätävarakeksit/riisikakut/rusinat lapsille kuin vaihtohousuja pienimmille, kalenteria, kynää, auton- ja kodinavaimet isoine avaimenperineen, pulleat lompakot ja ihan kaikki muut mitä nyt naisella, plus perheen äidillä pitää aina olla mukana. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mun kohdalla tuo vaunuissaa kulkeva hoitokassi ajaa vielä laukun paikkaa. Tuo nelonen on kyllä aivan ihana :)

   Poista