perjantai 23. lokakuuta 2015

Louis Vuitton Unboxing

Viime viikolla oli syysloma ja me oltiin varattu lauantai-sunnuntai vietettäväksi Helsingissä. Vietettiin Leevin kanssa kahdestaan pieni synttäriviikonloppu, sillä molemmat täytimme vuosia ihan vähän aikaa sitten. Reissu alkoi lauantai aamupäivällä I Love Me -messujen merkeissä ja jatkui mm. shoppailun, Sami Hedbergin stand up-show'n, ulkona syömisen ja kaupungilla kiertelyn parissa. Koko viikonloppu oli erittäin mieluisa irtiotto arjesta ja se päätti oikein onnistuneesti koko syysloman. 
Itse ainakin odotin koko reissua pitkään kuin kuuta nousevaa ihan jo pelkästään Sami Hedbergin keikan ja kahdestaan olonkin takia, mutta lauantaipäivään olimme suunnitelleet vielä yhden ohjelmanumeron, joka teki lomasta vieläkin paremman.. Nimittäin käynti Espan Louis Vuittonilla! Olin säästänyt jo pidemmän aikaa ja saanut Leeviltä syntymäpäivälahjaksi hieman shoppailurajaa, joten päätin, että tällä reissulla toteutan haaveeni Neverfullista. Menimme siis lauantai iltapäivällä liikkeeseen, jossa ovimies avasi meille oven ja kaksi myyjää tervehti heti sisään astuessamme. Ruuhkaa ei ollut, joten saimme heti palvelua. Myyjänämme toimi erittäin ystävällinen aasialaistaustainen nainen, jonka kanssa asioimme englanniksi. Hän toi minulle varauksessa olleen Neverfullin, jota siinä sitten aikani peilin edessä mallailin. Kaikesta haaveilusta huolimatta, laukku ei tuntunutkaan omalta ja kyllähän se muodoltaan muistutti hyvin paljon jo omistamaani Michael Korsin Jet Settiä. Leevi sitten ehdotti, jos katsoisin jotain muuta budjetilleni sopivaa laukkua. Mielessäni oli oikeastaan vain yksi isompi laukku, johon olin kuvissa tykästynyt tuon Neverfullin lisäksi...


Kyseessä on siis Delightful PM Damier Ebene! Kuten sanoin, olin ihastellut tätä laukkua jo kuvissa, mutta kyllä se oli livenä vielä upeampi. Mietin alkuun tämän PM ja isomman MM koon välillä, mutta MM oli omiin tarpeisiini hieman liian iso, toisinkuin tämä PM koko, joka on omiin raameihini juuri sopiva. Kuosi oli tietenkin helppo päätös, sillä Damier Ebene on ehdoton lempparini kaikista LV:n kuoseista. DE kuosiin kuuluva punainen sisus löytyy myös tästä laukusta ja se sopii mielestäni ihan älyttömän hyvin tuohon ruskeaan ruutukuvioon. Toisin kuin Neverfullissa, tästä laukusta löytyy kahden ohuen olkahihnan sijaan yksi leveä hihna, joka on mielestäni todella mukava olalla. Kauniina yksityiskohtana laukusta löytyy virlä upea kullattu avainklipsi/laukkukoru. Delightful uudistui jonkin aikaa sitten ja tämä avainklipsi on yksi uusista ominaisuuksista. Itselläni tämä toimittaa laukkukorun virkaa, sillä laukun sisältä, vetoketjutaskun alapuolelta löytyy d-rengas, johon saan näppärästi kiinnitettyä avaimeni. Laukkua olen nyt siis kerinnyt käyttämään vain parin päivän ajan, mutta en kyllä voisin olla yhtään tyytyväisempi valintaani! Malli on omaan käyttööni aivan täydellinen! 
Pakko vielä mainita tähän loppuun, että asiakaspalvelu liikkeessä oli kyllä ihan omaa luokkaansa. Tämä oli itselleni ensimmäinen kerta Espalla ja odotukseni olivat korkealla. En onneksi joutunut pettymään, päinvastoin! Saimme istua rauhassa pöydän ääressä skumppaa juoden, kun myyjämme esitteli meille haluamiamme tuotteita, edes maksutilanteessa ei tarvinnut liikkua kassalle. Saimme juoda juomamme rauhassa sillä välin kun myyjämme valmisteli ostokseni ja lopulta ostoskassi kannettiin puolestani ovelle asti, jossa ovimies avasi meille taas oven ja poistuimme lopputervehdysten saattelemina tyytyväisenä liikkeestä. Ei voi muuta kuin olla tyytyväinen! 

3 kommenttia:

  1. Todella kaunis laukku kyllä! ♥ Ja sopii varmasti monen asun kanssa tuon ajattomuutensa kannalta. :)

    http://justsayinghianne.blogspot.fi/

    VastaaPoista