torstai 28. elokuuta 2014

Syksyn ensimmäinen kouluasu

Moikka. Keskiviikkona oli tosiaan ensimmäinen koulupäivä ja oli kyllä oikeastaan ihan kiva mennä takaisin tunneille. Tämä onkin nyt sitten mun koko lukion viimeinen jakso. 25. päivä syyskuuta loppuu jakso ja 26. päivä on biologian yo-kirjoitukset. Vähän jännittää jo, aika kun tuppaa menemään niin nopeasti! Tässä jaksossa mulla on vain 2 kurssia, toinen niistä kaiken lisäksi vielä etänä. Maanantaisin ja keskiviikkoisin käyn biologian 3. kurssilla, joka on mulle viime hetken valmistautumista yo-kokeeseen... Mab5 onkin mulla tosiaan etänä, joten voin nyt ihan täysillä keskittyä tuohon bilsaan. 
Vaikka mulla onkin koulua vain kahdesti viikossa 1,5h kerrallaan, eli ihan naurettavan vähän, se tuo silti pientä rytmiä päivään. Vaikka koulu ei välttämättä olekkaan mikään maailman hauskin paikka, se puolitoista tuntinen on kuitenkin aika jolloin saan olla ihan yksin. Ja vielä jossain muualla kuin neljän seinän sisällä sohvalla :D 
Anyways, tässä teille vielä pari kuvaa keskiviikon kouluasusta. Tykkään ihan hirmuisesti tuosta Hilfigerin paidasta, sopii tosi hyvin yhteen oikeastaan kaikkien mun alaosien kanssa. Kiitos vaan äiti :)



 paita / Tommy Hilfiger
farkut / Zara
takki / H&M
kello / Gant


Ps. Muistakaahan laittaa teidän kysymyksiä tuonne vähän alempana olevaan postaukseen! :)

1 kommentti: