tiistai 2. syyskuuta 2014

Kysymyksiä & Vastauksia


Milloin aijoitte laittaa Jerryn päiväkotiin?

- Jerry menee näillä näkymin päiväkotiin 3-vuotiaana, 2015 syksyllä. Mulla alkaa silloin toivon mukaan jatko-opiskelut tai jos ei koulun ovet aukea, niin on pakko mennä töihin. Kotihoidontuki kun loppuu nuorimman lapsen täyttäessä 3 vuotta.


Missä päin Tamperetta asutte?

- Me asutaan tällä hetkellä Etelä-Tampereella. Toiveissa olisi muuttaa tulevaisuudessa Pirkkalan puolelle.


Asutteko vuokralla?

- Joo vuokralla asutaan.


Paljonko sulla menee rahaa kuukaudessa vaatteisiin?

- Mä ostan loppujen lopuks aika vähän vaatteita. Meidän Tukholman reissussa oon viimeks ostanu jotain! Sanoisin, että noin 0-50€ kuukaudessa.


Mitkä on sun lempikauppoja?

- Varmaan nää perus H&M, Lindex, Cubus. Seppälästäkin oon nykyään alkanu löytään kaikkia kivoja vaatteita.


Miten opinnot sujuu?

- Opinnot sujuu ihan hyvin! Viimeinen lukion pakollinen kurssi on tällä hetkellä menossa ja sekin etänä. Iltalukiossa käyn yhdellä biologian kurssilla, yritän saada nyt viimeisetkin tiedon rippeet yo-kokeita varten. Nyt syyskuun aikana on siis äidinkielen ja biologian yo-kokeet ja jännittää ihan hurjasti! Toivottavasti kaikki menee suunnitellusti ja saan lakin sitten jouluna. 


Onko jatkosuunnitelmia ym. tulevaisuuden haaveita?

- Keväällä 2015 olisi tarkoitus hakea Treduun Hiusalan perustutkintoon. Kauneudenhoitoala kiinnostaa mua ihan hirveästi. Perustutkinto kestää yo-pohjaisena 2 vuotta, jonka jälkeen aloittaisin heti yrittäjänä. Myöhemmin voisi sitten käydä vaikka maskeeraajan tai kosmetologin koulutuksen ja laajentaa osaamista. Suurin haave on varmaankin joskus tulevaisuudessa omistaa oma kampaamo Tampereen keskustassa!


Aiotteko hankkia vielä lisää lapsia?

- Kyllä me ollaan puhuttu, että yksi olisi vielä kiva saada. Tällä kertaa ei kyllä pidetä mitään kiirettä, ehkä sitten kun mäkin pääsen vihdoin vakityöhön.


Haluaisitko tytön vai pojan?

- Toisen pojan!


Paljonko teillä menee rahaa Jerryn menoihin kuukaudessa?

- Hmm, loppujen lopuks aika vaikee sanoa, Jerry kuitenkin syö samaa ruokaa kuin me joten sitä on vähän paha laskea. Vaippoihin ja kosteuspyyhkeisiin menee kuussa noin 30€. Vaatteita ostelen silloin tällöin Hennesiltä, joten ei niihinkään ihan kamalasti mene. Tietty joinain kausina menee enemmän, kun pitää ostaa esim. talvivermeet. Voisin veikata, että jotain 50€ paikkeilla varmaan pyöritään. Todella vaikea arvioida!Ei kommentteja:

Lähetä kommentti