lauantai 23. elokuuta 2014

Bio-Oilin ja Palmer'sin Firming Butterin tulokset

Moikka! Kirjoittelin teille täällä (klik) juuri Feeluniquelta tilaamistani Bio-Oilista ja Palmer'sin rasvasta. Tarkoituksena oli lähteä testaamaan, onko mahdollista saada yli puolentoista vuoden vanhoja raskausarpia vaalenemaan. Palmer'sin Firming Butteria olin kokeillut ennenkin, noin puoli vuotta synnytyksen jälkeen. Tuolloin rasva toimi kuin unelma. Kävin niihin aikoihin myös ahkeraan salilla ja kroppani alkoi selkeästi kiinteytyä entisiin mittoihin. Firming Butter yhdistettynä liikuntaan vaalensi arpia ihan älyttömästi! Palmer's oli siis tuttu juttu, mutta Bio-Oil ihan täysin uusi tuttavuus. Olin kyllä lukenut sen käytöstä paljon positiivista palautetta ja se rohkaisikin kokeilemaan kokeilemaan.

Aloin siis testailemaan tuotteita huhtikuun puolessa välissä ja nyt ollaan jo elokuun loppu puolella. Myönnän, että en näiden 4 kuukauden aikana ole ihan joka päivä itseäni öljyillyt. Olen yleensä suihkun jälkeen rasvaillut Palmer'silla reidet, pakarat ja vatsan alueen ja lisännyt sitten rasvan kuivuttua vielä Bio-Oilia suoraan arpiin. Välillä on tietty tullut käytettyä ihan normirasvaa, mutta se sallittakoot. Bio-Oilia suositellaan käyttämään 2 kertaa päivässä, itse olen käyttänyt sitä satunnaisesti, ehkä noin 1-2 kertaa viikossa. Joskus tietty oli kausia jolloi öljyilin hullunlailla useasti päivässä, monta päivää putkeen. Tässä siis tulokset:


Kameralla oli jotenkin hankala ikuistaa totuutta, mutta itse voin kertoaa, että muutosta on tapahtunut! Vatsan arpiin ei välttämättä ihan hurjasti, mutta jotain kuitenkin. Suurin muutos on kuitenkin tapahtunut etureisien arvissa. Niistä en tälläkään kertaa saanut ikuistettua laadukasta/siveellistä kuvaa, mutta voi että mä oon niin tyytyväinen! Niitä ei oikeesti enää itsekkään huomaa. Tarkkaan kun tutkailee, niin kyllähän ne pikku raidat siellä reidessä vilkkuu, mutta mitään muuta ne eivät kyllä ole kuin pieniä. Alunperin arvet oli pitkiä, leveitä ja tummia. Nyt ne ovat täysin päinvastaista. Enpä olisi uskonut, että vielä kahdenkin vuoden jälkeen sain arpia näinkin paljon vaaleammaksi. Uskokaa tai älkää, musta on kyllä ihan kiva ettei kaikki arvet nyt ihan kokonaan hävinneet, ovathan nekin kuitenkin muisto raskaudesta ja synnytyksestä :) 
Jos se ei vielä tähän mennessä tullut selväksi, suosittelen Bio-Oilia ja Palmer'sin Firming Butteria kokeiltavaksi kaikille raskausarpien kanssa "kamppaileville". Toimii, sanon minä! :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti