tiistai 12. elokuuta 2014

Isojen poikien sänky

Viime postauksessa kerroin, miten Jerry sai uuden sängyn ja siihen sopivat petivaatteet syntymäpäivälahjaksi. Sänky oli lahja Jerryn mummulta, pappalta ja isomummulta (mun puolelta) ja se tuotiin meille jo torstaina, päivää ennen virallisia synttäreitä. Niille jotka kysyy, sänky on nimeltään Junior lastensänky ja ostettu Sotkasta! Jerry tykkää ihan hirmuisesti uudesta sängystään ja on jopa itse ruuvannut siihen muutaman ruuviin, pienellä avustuksella tietenkin. :) Tällä hetkellä meillä on tuo sänky lyhimmillään, eli 127cm. Sänky on kuitenkin jatkettava, joten se menee Jerryllä varmasti vielä monta vuotta. 
Uusi sänky on 87 senttiä leveä, joten vanhan sängyn paikalle se ei mahtunut. Tämä olikin oiva tilaisuus muuttaa hieman Jerryn huoneen järjestystä.
 Tässä kuvaa uudesta sängystä ja huoneesta :)


Kuten kuvasta näkyy, Jerry osaa hienosti kiivetä sänkyyn ja pois. Laidat tulevat tässä sängyssä suht pitkälle, joten ei tarvitse pelätä että poika yöllä kierähtäisi lattialle. Jerry tulee yleensä aamulla meidän sänkyyn nukkumaan vielä pariksi tunniksi ennen kuin noustaan kunnolla ylös. Ensimmäinen yö uuden sängyn kanssa oli varmasti hieman erilaista, jote unenpöpperössä ei Jerry itse tajunnut tulla pois. Nyt kuitenkin sänky on tullut sen verran tutuksi, että tänäänkin aamulla Jerry kipitti kiltisti omasta sängystä meidän makuuhuoneeseen. Oli niin suloista, kun ensin kuului pienet jalan sipsutukset ja sitten pieni väsynyt mies ilmeistyikin oven rakoon! :) 3 kommenttia:

 1. Voi miten reipas poika teillä! :) Meilläkin olis kohta siirtyminen omaan sänkyyn tiedossa (vielä ei kyllä ole löytynyt sellaista sänkyä, minkä haluaisin). Vähän jännittää, miten siirtyminen sitten sujuu. Hyvinhän poika vielä nukkuu pinniksessä (ikää kohta 1v10kk), joten mitäpä tuota kiirehtimään.. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mäkin vähän jännitin että millasen vastaanoton uusi sänky saa, jännitys oli onneksi ihan turhaa. Meilläkin tosiaan nukuttiin 2 vuotta pinniksessä, eikä ollut ikinä mikään kiire vaihtaa isompaan sänkyyn kun ihan hyvin pinnasängyssäkin nukkui :) En oikeastaan voisi edes kuvitella että oltaisiin siirretty Jerry isoon sänkyyn vasta 1 vuotiaana :)

   Poista
 2. Minunkin pitäisi pikku hiljaa siirtää oma poikani kunnon sänkyyn nykyisestä matkasängystään (on siis pinnasängyn tilalla, kun pinnasänky osoittautui meillä huonoksi vaihtoehdoksi). Poikani on aikalailla saman ikäinen kuin Jerry - nyt 2v 1 kk ja 5 pv, tarkalleen. ;)

  VastaaPoista