tiistai 26. elokuuta 2014

Jerryn syys/talvi vaatetuksesta

Syksy näyttää vihdoin saapuneen ja tarvitsisi pikkuhiljaa alkaa miettiä välikausivaatetusta ja oikeastaan jo talveakin. Me ollaan syksyä varten jo aika hyvin valmistautuneita, välikausihaalari löytyy, lisäksi meillä on hieman isommassa koossa housut ja takki setti. Saa nähdä otetaanko se käyttöön jo tänä syksynä vai sitten ensi keväällä. Ainoa mikä meiltä syksyä varten puuttuu on kumisaappaat. Tällä hetkellä Jerryllä on Crocsin vihreät saappaat, mutta ne ovat menneet jo pieneksi. Saatiin mummulasappaat hätävaraksi siksi aikaa, kun löydetään tänne kotiin taas uudet. Crocseja me ei tänä vuonna aiota enää ostaa, niiden varsi kun on ihan älyttömän kapea. Todella hankalat saada jalkaa, syksyllä kun on vielä pari kerrosta vaatetta. Tällä kertaa ostetaan kumpparit siis jostain muualta. Selailin eilen illalla eri nettikauppoja ja onnistuin löytämään pari hyvää vaihtoehtoa. Vasemmalta löytyy Be Onlyn ja oikealta Jonathanin kumpparit. Kummatkin pyörii samassa hintaluokassa ja ovat kivan näköiset, joten vielä en ole pystynyt valitsemaan! Tämän viikon aikana saappaat on kuitenkin pakko tilata, alkaa olla noi kelit sellaset, että lenkkareilla kastuu kyllä varpaat. 

Kumisaappaiden lisäksi Jerrylle pitäisi ostaa talvihaalari ja -saappaat. Viime vuonna meillä oli käytössä Jonathan haalari ja saappaat. Ne palvelivat käyttäjäänsä kyllä todella hyvin, joten voipi olla, että uudetkin ostetaan samaa merkkiä. Meillähän on tosiaan tuo välikausi haalarikin Jonathan merkkinen ja se on kestänyt jo 1,5 vuotta! Kävinki sitten selailemassa Jesper & Juniorin nettikauppaa ja löysin sieltä pari kivaa Jonathanin talvihaalaria. Tykkään kyllä kovasti kyseisestä merkistä, tuotteet ovat laadukkaita, hyvän hintaisia ja kaikki kengät, haalarit, tumput, pipot, toppahanskat ja kypärämyssyt sopivat väreiltään hyvin keskenään.
Itse kallistun ehkä enemmän tuon oikean puolimmaisen puoleen. Näyttää mielestäni enemmän ison pojan haalarilta. Vasemman puoleisella on hintaa 59,90€ ja toisella sitten 85,90€, eli ei mitään hirveän hintavia kuitenkaan! Tottakai muualtakin löytyy ihania haalareita, esimerkiksi Reimalta. Heidän sivuilta löytyi kymmeniä eri haalarivaihtoehtoja, joista muutaman merkkasin jo kirjanmerkkeihin. Meillä ei vielä kertaakaan ole ollut Reiman haalaria, vaikka aina niitä ollaan näin syksyisin katseltu.


Chara / Haedus / Copenhagen
Tähän mennessä netistä on siis löytynyt tällaisia lemppareita, mutta vielä on itse kivijalkakaupat katsastamatta. Ensi viikolla voisi mennä kiertelemään Ideaparkkia, sieltä me ollaan tähänkin asti kaikki ulkovaatteet Jepalle löydetty. 

Onko teidän lapsella jo syys/talvivaatteet hankittuna? :)

Muistakaa käydä laittamassa kysymyksiä edelliseen postaukseen!
2 kommenttia:

  1. Mää oon ihan yhtäkkiä havahtunut siihen, että apua ku oikeesti nyt on syksy! Viime keväänä ostettu vk-haalari olikin vielä sopiva. Sadevaatteet löysin viime keväänä kirpparilta, tänään kokeilin ja vähän reilut ovat, mutta menee vaatteiden päällä. Lisäksi löytyy vk takki ja housut yhdistelmä (päiväkodissa saa rymytä haalarilla). Talvihaalari pitäisi hankkia ja talvikengät. Mietin myöskin, että vuorelliset saappaat olis kyllä todella näppärät. Viime syksynä ja keväällä oli käytössä ja hyvin palveli. Pysyy jalat lämpiminä ja kuivina myöhemminkin syksyllä. :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Meillä kanssa ne talvivermeet vielä ostoslistalla. Saas nähdä millaiset tänä vuonna löydetään :) Kumisaappaat mä laitoinkin pari päivää sitten tilaukseen, toivottavasti on sopivat :)

      Poista