torstai 7. elokuuta 2014

6.8.2014

Pahoittelut, kun nämä kuulumiset eivät ikinä tule reaaliajassa. Meillä on kotona tällä hetkellä vain tämä yksi läppäri, joka toimii myös Leevin työkoneena. Leevi kun tulee kotiin siinä 5-6 aikaan ja senkin jälkeen saattaa tehdä vielä työhommia, jää mun aika koneella aika vähäiseksi. Joskus kello on jo niin paljon kun pääsen väsäämään postausta, että se on vain parasta ajoittaa julkaistavaksi seuraavalle päivälle. iPadilla tietty voisin kirjoitella, mutta sille en oikein saa kameralta siirrettyä kuvia, muutenkin läppäriltä on helpompi postailla. Leevillä on kuitenkin ihan lähiaikoina tarkoitus hommata oma työkone, joten mä saan tämän nykyisen vihdoin ihan päiväkäyttöön!Eilinen päivä oli pitkästä aikaa täynnä tekemistä. Aamu alkoi ensin ihan rauhallisesti, syötiin Jerryn kanssa aamupalaa, löhöiltiin sohvalla ja mä sain postissa luettavaksi uuden MeNaiset. Luukusta tipahti myös saapumisilmoitus, joten mehän lähdettiin melkeinpä heti rattailemaan postiin. Paketin sisällöstä tulossa myöhemmin blogiin juttua, joten pysykäähän kuulolla! Kotiin tultuamme kerkesin hetken aikaa siivoilemaan ja laittamaan ruuan uuniin kunnes Leevi tuli töistä. Hetken aikaa kerittiin siinä vaihtamaan päivän kuulumiset ja syömään ennen kuin mä lähdin keskustaan viettämään hieman omaa aikaa. Mulla oli klo 17 ripsihuolto Petran tykönä Bellanassa ja nyt on taas räpsyt nätit ja tuuheat! Huollon jälkeen kävin pikaisesti myymässä vanhoja koulukirjoja pois kaapista pölyttymästä ja kiertelin hieman Sokoksella. Seitsemän aikoihin lähdin ajelemaan takaisin kotiin päin, sillä päivän ohjelmaan kuului vielä ruokakaupassa käynti. Jerry ja Leevi olivat jo kaupalla vastassa ja ostosten jälkeen lähdimme kaikki yhtä matkaa autolla kotiin. Saatiin ostettua kaikki ruokatavarat synttärijuhlia varten ja nyt ei tarvitse muuta kuin vain alkaa leipomaan! Ilta menikin sitten tuttuun tapaan ihan rauhallisesti kotona. 
Sellainen oli meidän eilinen päivä, tänään meillä onkin tiedossa Ikean reissu äitini ja Jepan kanssa. Leevi on tänään iltaan asti työreissulla, joten ollaan loppu päivä muuten ihan pojan kanssa kahdestaan. Käydään varmaan pihalla tai sitten laitetaan kylpyamme parvekkeelle ja nautitaan auringosta siellä :) 

Mitä mieltä muuten olette tällaisista höpötys/kuulumiset postauksista? Onko ihan tylsiä vai jatkanko vain samaan malliin? :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti