torstai 3. huhtikuuta 2014

Instagram otoksia

Moi ja kivaa torstai-iltaa kaikki! Ajattelin tässä seuraavan parin päivän sisään kirjoitlla teille meidän välikausipukeutumisesta, tai oikeastaan tarkemmin sanottuna Jerryn vk tamineista. Luonnollisestikkin ilta kymmenen on ehkä hieman liian pimeä aika saada hyviä valokuvia, joten ajattelin heittää teille muutamat viime viikkoiset instagram kuvat, jotta viimein tämä postailemattomuuskin rikkoutuisi. Ja vaikka blogin vasempaan reunaan ilmestyykin aina uusimmat ig kuvat automaattisesti, laitan ne teille siitä huolimatta! 

Jerry on alkanut antamaan haleja ja pusuja kaikille pehmoleluilleen / Oltiin Leevin kanssa kaupungilla ja löysi tuon ihanan neuleen, mistä jo aikasemminkin teille mainitsin / Silloin kun oli vielä lumet maassa, käytiin melkein päivittäin pulkkailemassa / Ystävänpäiväruusut Leeviltä :) / Jerry heitti vanhan iPhonen vessanpönttöön ja tämä 5s tuli sitten tilalle, kultaisena tietenkin! / Vanhat ja uudet converset, Jepa kasvaa niiiiin hurjaa vauhtia :)

Jerryn kanssa selfie :) / Tein itselleni pitkästä aikaa rakennekynnet, nyt on pikkuhiljaa alkanut tulla ikävä ihan naturelleja kynsiä / Kauppaan lähdössä, Jepalla uudet kengät ensi kertaa jalassa / Meidän toinenkin marsu Vikke, joka siis piti majaa mun ja Jerryn kummeilla, nukkui pois viikko sitten ;( / Oltiin äidin kanssa eilen Tampere-talolla katsomassa Sami Hedbergiä ja oli kyllä hauska show! Poskiin sattui koko illan nauramisesta / Samalla kun äiti tul hakemaan mua keikalle, saatin Jepan kanssa vähän tuliaisia.. Nimittäin iPad Mini 3G+Wifi! Aika hyvä piristys tänne meiän koti-arkeen jos multa kysytään! :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti