torstai 24. huhtikuuta 2014

Mustat balleriinat

Viime syksynä laittaessani kesävaatteita ja -kenkiä varastoon talviunille, heitin aika raa'alla kädellä sellaisia popoja suoraan roskiin tai myyntiin, jotka olivat jääneet vähille käyttökerroille tai menneet erityisen huonoon kuntoon. Valitettavasti sinne roskakoriin joutuivat ainoat omistamani mustat perus balleriinat. Tapaksen rusettikoristeiset mokkanahkaiset olivat menneet todella huonoon kuntoon, mutta kyllä niitä tuli käytettyäkin koko rahan edestä. Yksi parhaista ale-löydöistäni!

Nyt kaikki talvi- ja syyskengät on laitettu kaappiin sivuun ja Converset sekä muut keväisemmät kengät kaivettu taas esiin. Valkoiset conssit ovat päässeet jo jokapäiväiseen käyttöön ja balleriinat olen kerran uskaltanut laittaa jalkaan (olen aika vilukissa). Kohta kuitenkin ilmat lämpenevät entisestään ja balleriinat voi jo yhdistää asuun kuin asuun. Mustat yksilöt tosiaan siis puuttuvat kokonaan kesäkenkä-kokoelmastani, joten uudet ovat ehdottomasti ostoslistalla. Tein teille pienen kollaasin siitä, millaiset kengät olisivat mieleeni. Saa sitten nähdä minkälaiseen pariin lopulta päädyn! :)


ballet flats

Ecco - täältä, Stylesnob - täältä, Stylesnob - täältä, Tory Burch


5 kommenttia:

 1. stylesnobeja suosittelen. Parhaat ballerinat ikinä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos vinkistä! Niihin mä näillä näkymin kallistunkin..:)

   Poista
 2. Itse olen myös sitä mieltä että hyviin kenkiin kannattaa panostaa ja niiden etsintään myös, mutta kesäkenkien suhteen olen eri linjoilla – AINA kun olen ostanut kunnolliset balsut tai tennarit kesäksi, ne ovat viimeistään heinäkuussa ihan kamalassa kunnossa. Syykö sitten meikäläisen koivissa vai missä. Siksipä nykyään vaan ostan Henkkamaukan halpisballerinoja (niitä kankaisia versioita) ja köpöttelen niillä tyytyväisenä (ja jalkarakottomana).

  Mutta okei, onhan nuo Toryt aika herkut...

  VastaaPoista
 3. Mä olen aina ostanut kesäkenkäni jostain hennesiltä ym. ja mulla ne tosiaan kestää sitten sen pari kuukautta. Ajattelin, että nyt voisi kokeilla panostaan kunnon kesäkenkiin, jos säilyisivät sitten käyttökelpoisina useammankin kesän :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hinta nyt ei ikinä takaa laatua, joten toivotaan että jos esim. nuo Stylesnobit ostan, ne kestäisivät hieman paremmin kuin edelliset mustat balleriinat..!

   Poista