tiistai 15. huhtikuuta 2014

Bio-Oilin ja Palmer'sin Firming Butterin testaus

Helou! Tänään posti toi innolla odottamani Feeluniquen paketin, isot plussat taas nopeasta toimituksesta! Tilaus tosiaan sisälsi Bio-Oilin ja Palmers'sin hyväksi todetun Firming Butterin. 
Olen todella innoissani tuosta Bio-Oilin kokeilusta. Netissä on paljon positiivista palautetta öljystä ja vakuuttavia ennen-ja-jälkeen kuvia. Itse haluan kokeilla auttaisiko tuote häivyttämään kokonaan nyt jo aika vaaleat raskausarvet. Arvet tosiaan ovat aika huomaamattomia, mutta niitä on määrällisesti suht paljon. Arpia löytyy rinnoista, lonkkaluiden kohdalta, "jenkkakahvoista" ja ympäri reisiä. Sain aiemmin arpia todella hyvin vaalennettua tuolla Firming Butterilla. Liikuntaan yhdistettynä ihosta tuli myös hyvin kimmoisa. 


Siinä on siis lonkkaluiden arvet. Muualta en oikein onnistunut saamaan hyviä ja siveellisiä kuvia. Loput kroppani arvet ovat paljon kapeampia ja lyhyempiä, mutta niitä on tosiaan enemmän samalla alueella. 
Tänään siis heti paketin saavuttua levitin Bio-Oilia ensimmäisen kerran ja koska öljyä suositellaan levitettäväksi 2 kertaa päivässä, käyn vielä suihkun jälkeen paikat kertaalleen läpi. Odotan kyllä innolla millaista "jälkeä" öljy saa aikaan, mulla on kieltämättä odotukset aika korkealla! :) Päivittelen teille varmaankin parin kolmen viikon kuluttua tilannetta, josko arpiin oltaisiin saatu jotakin muutosta. 

Huomenna tiedossa pitkästä aikaa päivän asua :)


6 kommenttia:

 1. Olispas itelläkin iho säästynyt raskaudessa noin hyvin, eihän noita sun arpia edes huomaa :) mutta ymmärrän kyllä että ne itseä häiritsee. Itellä käytössä bebantcare, tosi hyvä kans :) p.s liityin lukijaksi ! käy kurkkaamassa ihmeessä blogiani jos etsit uutta lukemista :) http://tiitutiiakatriina.blogspot.fi/

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo mä oon kyllä tosi tyytyväinen, että näinkin vähillä arvilla selvittiin! Saa nyt nähdä saako niitä entistä huomaamattomiksi :) Kiva, kiitos! Klikkailin myös itseni sun lukijaks :)

   Poista
 2. Toivottavasti tuo auttaa! Mun pitäs kans kokeilla tota Firming Butteria varmaan :D Tai haluaisin mun ihon takaisin semmoseks kimmosaks! Paljonko tuo suurinpiirtein maksaa ja kuinka nopeesti rupesit huomaamaa tuloksia :)?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Toi Firming Butter on aika edullinen, eli vähän päälle 6 euroo :) Apua, mitäköhän mä sanoisin.. No siis sillon ku viimeks tota käytin, niin kävin saman aikaisesti salilla 2-3 kertaa viikossa ja vaikutuksia huomasin jo jossain 3 viikossa. Rasva+liikunta yhdistelmällä saa kyllä varmasti hyviä tuloksia, ainakin mun kohdalla kävi niin :) Suosittelen kokeileen siis kokeileen!

   Poista
 3. Raskausarpia? Missä?? Ylemmästa kuvasta en meinannut eluksi edes huomata! Olet tosi onnekas, olet säästynyt arvilta lähes kokonaan, toisin kuin minä: http://tamahetkionnyt.blogspot.fi/2014/04/arvet-ihollani.html
  Koska sinun arpesi ovat niin pienet, ne vaalenevat varmasti lähes täysin huomaamattomasti, vaikket edes erikseen rasvailisi niitä :) hauska kuitenkin nähdä, toimivatko tökötit sinulla. Minulle niistä ei ollut raskautta ennen, eikä sen jälkeenkään, mitään apua :(

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Leevikin aina ihmettelee miksi harmittelen arpiani, hänen mukaansa niitä ei edes näe. Mutta aika usein se meneekin niin, että itseään kaikki tuollaiset "epäkohdat" eniten häiritsevät. Tajuan kyllä olla kiitollinen näinkin vähistä arvista, mutta aina sitä haluaa kokeilla josko ne kuitenkin saisi pois :) Saa nyt nähdä miten noiden öljyjen ja rasvojen kanssa käy! Ja vaikka mitään muutosta ei tulisikaan, pitää vain ajatella että raidat ne tekee tiikerin ;)

   Ps. Tykkäsin kovasti omasta arpi postauksestasi!

   Poista