torstai 17. huhtikuuta 2014

Asua tiistailta ja uusi laukku tulokas

Moikka! Menipäs tämän postauksen tekeminen myöhäiseksi. Asukuvat kyllä nappailin lavastettuna jo päivällä, mutta sen jälkeen onkin ollut kaikkea hässäkkää. Käväisin koulussa matikan tunnilla, tulin kotiin ja lähdimme koko poppoo ruokakauppaan. Kauppakassit purettuamme siivosimme asuntoa hieman ja sainpas siinä samalla aikaseksi viedä hieman talvivaatteita varastoon. Siellä varastossa hääräillessäni tajusin, että meillä on 5 isoa pahvilaatikollista Jerryn pieniä vaatteita säilössä, huh. Siinä on jo ihan hyvin myytävää MiniMuotikirppikselle ;)

Nyt siis tosiaan tiistaiseen asuun, jossa käväisin koululla äidinkielen 4 kurssin kokeenpalautuksessa (sain 8+, jee!).  Ja hieman laiska kun olin, pääsi tämä samainen asu päälle vielä keskiviikkona matematiikan tunnille, laukuksi tosin vaihdoin mustan Michael Korssin :)
- takki Seppälä
- huivi H&M (miesten)
- neule Cubus
- farkut Zara
- kengät Converse
- kello Michael Kors
- laukku DKNY

Kuvissa tosiaan vilahtaa uusi tulokas laukkukokoelmaani, eli DKNY:n crossbody. Ostin ko laukun helmikuussa Stockalta ikäänkuin palkinnoksi yo-kokeiden suorittamisesta. Ajattelin aluksi, että säilytän laukkua kaapissa dustbagissään sinne maaliskuun loppuun asti, kunnes kirjoitukset ovat ohi, mutta se osoittautui mahdottomaksi tehtäväksi! :D Tykkään laukusta kovasti, sillä "pikkulaukuksi" sinne mahtuu yllättävän hyvin tavaraa. Tietysti isoin plussa on tuo olan yli yltävä hihna, sillä tykkään että käteni saavat olla vapaana esimerkiksi shoppailemassa. 

Mitäs tykkäätte asusta ja uudesta laukusta?

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti