torstai 10. huhtikuuta 2014

Arvet pois!

Moikka, tulin tuossa muutaa tunti sitten kotiin äidinkielen 4 kurssin kokeesta ja nyt on sitten 5. jakso pulkassa. Ensi viikon keskiviikkona alkaa 6. ja viimeinen jakso tätä lukuvuotta ja mulla on lukujärjestyksessä tietenkin pelkkiä matikan kursseja, plääh. Noh, sitten kesäkuun alussa on nekin sitten hoidettu pois alta ja päästään kesäloman viettoon. Ennen lomaa tulee vielä yo-kokeiden lopulliset tulokset ja niitä odotan kyllä innolla. Käväisin tänään kokeen päätteeksi opon juttusilla keskustelemassa hieman opintojeni kulusta. Niistä voinkin sitten taas kertoa omassa postauksessa, on hieman nimittäin tullut muutosta sitten viime kertoman :)

Tosiaan, niinkuin otsikossa sanotaan, olen nyt viimein päätänyt yrittää päästä kaikista arvistani eroon. Vaikka raskausarpeni ovatkin vaalentuneet todella paljon, haluaisin kokeilla saisinko ne ihan kokonaan pois. Arpia multa löytyy vielä lantioluiden kohdalta, "jenkkakahvoista", reisistä ja rinnoista. Teinkin sitten eilen tilauksen tutulle ja turvalliselle FeelUniquelle. Kotiin lähti siis Bio-Oil ja Palmer's Firming Butter. 


Olen tuota Palmer'sia käyttänyt ennenkin ja se huokeasta hinnastaan huolimatta on ihan loistotuote! Rasvan ansiosta raskausarpeni vaalenivat taannoin todella paljon ja salilla käyntiin yhdistettynä onnistuin saamaan ihoni todella kimmoisaksi. Tänään sainkin sitten sähköpostin, että pakettini on lähtenyt liikenteeseen, joten noin 5-10 päivän päästä pääsen kokeilemaan tuotteita. Ajattelin, että otan kuvia lähtötilanteesta ja sitten jonkin ajan kuluttua toivotuista hyvistä tuloksista ja laittaa ne sitten tännekkin näkyviin. Vähän sellaisella before and after fiiliksellä :) 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti