perjantai 6. heinäkuuta 2012

M for Michael

Kävin eilen kaupungilla pyöriessäni piipahtamassa Koskikeskuksen Timanttisilla katselemassa Michael Korssin kelloja syntymäpäivälahjaani varten. Olen jo kauan aikaa sitten päättänyt, että sitten kun mulla on Korssin kello, se on ehdottomasti kultainen. Noh, kokeillessani kyseistä kelloa ranteeseen, se ei napannut ollenkaan! Mun suunnitelmat meni siis ihan plörinäks! Kotiin päästyäni lähdin selailemaan netistä uutta lempparia ja niitä löytyikin nelisen kappaletta: 




Timanttisilla pääsin kokeilemaan tuota valkoista vasemmasta alarivistä ja se oli aivan ihana! Mutta kun Leevi sanoi sen muistuttavan hieman Jet Set kelloa, en ole enää niin rakastunut siihen kuin aluksi. Olen tällä hetkellä kallistumassa eniten tuohon ylärivin vasempaan, jokin tuossa tortoise-kuviossa vaan iskee muhun niin kovin! 
Mitä mieltä te ootte ylläolevista ihanuuksista?

6 kommenttia:

  1. Noi molemmat ylärivin kellot ♥

    Mulla on tämmönen hiukan tyhmä kysymys; meinasin tehdä parista mun lempiblogista pikku postauksen, että haittaako jos sun blogi ois siinä mainittu pienen esittelyn kera ? :>

    -Ava

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Noi ylimmät iskee kyllä muhunkin tällä hetkellä kaikista eniten, ainoo mikä mietityttää on toi muovinen ranneke, mutta eiköhän senkin kanssa pärjää, pitää olla vaan vähän varovaisempi :)
      Ei haittaa ollenkaan, päinvastoin!! :) linkkaa mulle ihmeessä se postaus kun se on valmis :)

      Poista
  2. mä ite taas inhoon kaikkia tuomosta mitä on joka toisella blogia pitävistä ihmisistä :) enkä meinaa pahalla.. tosin mä kyl kelloissa pidän paljon enemmän nahkahihnoistaki mitä noista muista.. ne on just mukavan tuntosia eikä oo semmosia kovia ja kolkkoja kädessä :P ja on ne kyl paljo hienompiaki mitä noi muut! mut mielipiteitä on monia :) toivottavasti säki viel löydät jonku kivan kellon itelle! (ja mielellää nahkahihnasen) :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Korssit ovat päässeet aikamoiseen suosioon joten ei mikään ihme että niitä näkyykin niin paljon, netissä ja livenä! Itselläni on niin monta nahkahihnaista kelloa ja vain yksi teräksinen, joten nyt on aika hankkia niitä lisää. Omassa käytössäni nahkarannekkeet menevät niin nopeasti huonoon kuntoon, johtuu tietty siitä että pidän kelloa lähes joka päivä. Ja sen verran voin paljastaa, että synttärikelloni ei ole Michael Korssin, mutta teräsranneke siinä kyllä on ;)

      Poista
  3. no juu niitä näkyy kyllä joka toisessa blogissa varmaan jo :D aa nii joo että sulla on jo useempia kelloja jo siis :P no jep! mutta ennemmin henkilökohtasesti maksan vaikka kerta vuoteen siitä että saan uuden nahkahihnan mitä vaihan ite noihin metallisiin :) aijaa.. mä tykkään parista MK:n kellosta vähä ja yks niistä on tää http://laapalaura.blogspot.fi/2012/01/kova-kaksikko-korsilta.html :)

    VastaaPoista
  4. ja hei sähän voisit tehä vaikka kelloista oman postauksen kans :)

    VastaaPoista