lauantai 21. heinäkuuta 2012

vauva juttuja

Onpas ihana huomata, että täällä meillä alkaa olla kaikki valmiina pikkuisen tuloa varten. On yhdistelmävaunut, sitteri, pinnasänky, hoitopöytä, vaatteita ym. Muutamia pikkujuttuja täytyy kyllä vielä hankkia. Eilen saimme kuitenkin äitini kanssa hieman lyhennettyä ostoslistaa:


Eilisen ostoksia
- paketti vaippoja
- 3kpl kosteuspyyhepaketteja
- hoitovoide, pesuneste ja talkki
- 4kpl tutteja
- 2kpl tuttipulloja


Tietenkin vaippoja tarvitsee vielä monta pakettia ja tuttejakin varmasti hukkuu, mutta tässä on vielä muutama viikko hyvin aikaa :) Muutamia asioita mitä pitää vielä ostaa: 
- laitapehmuste pinnasänkyyn 
- matkasänky
- imetysvaatteita 
- koon 62 toppahaalari
- pesuamme

Autonistuimen, rintapumpun ja rintarepun saamme vanhemmiltamme. Tämän jälkeen odotellaankin vain, että pikkumies saapuu jotta pääsee tavarat ja pikkuiset vaatteet käyttöön :)  


5 kommenttia:

 1. Paljon sulla on nyt viikkoja? :) olen muuten se, joka sitä s-postiosotetta kyseli, mutta tajusin että haluan pysyä anonyyminä, joten en voi laittaa sähköpostia, tyhmä minä... :-D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Viikkoja on nyt täynnä 32+3, eli viikolla 33 mennään tällä hetkellä :) niin totta, itsekin tein uuden s-postin blogia varten vaikka ei mun sukunimi nyt niin iso salaisuus ole:)

   Poista
 2. No mut siis tilanne on se, että oon suunnilleen sun ikänen, ja hetken tiennyt että odotan lasta. Hirvee hinku tutustua johonkin ihmiseen, joka on samassa "tilanteessa". Vahingossa jotenkin eksyin sun blogiin ja huomasin sussa hirveesti samanlaisia piirteitä ja samoja kiinnostuksen kohteita, kun mussa. Vaikutat mukavalta ja fiksulta. En oo kertonu raskaudesta vielä monellekaan, joten en uskalla ihan vielä esittäytyä kuin anonyyminä. En tiiä ymmärrätkö, mutta mua kai vähän pelottaa :-o olis kuitenki kiva vaihtaa tarinoita ja jollain tapaa tutustua. Ymmärrän kuitenki jos et halua. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tottakai jos haluat jutella näistä vauva- ja raskausasioista niin musta saa kyllä juttu seuraa! Muistan itse kun olin juuri saanut tietää raskaudesta ja olin vielä sellaisessa alkushokissa. Itselleni ns. vertaistuki, se että sai puhua jollekin joka on ollut samassa tilanteessa, auttoi todella paljon :)

   Poista
 3. Jeeeeee, ihanaa! Oon kuitenki koko jutusta niin innoissani, että joka ilta kun käyn nukkuu niin toivon että aamulla, kun herään, olis mennyt vaikkapa neljä kuukautta. Aika menee niiiin hitaasti! :D voisin vaikka kirjottaa sulle johonkin vanhaan postaukseen jonkun viestin?

  VastaaPoista