tiistai 10. heinäkuuta 2012

Leevi vastailee

Eli tässä vihdoin se "poikaystävä" postaus mistä olen puhunut jo jonkin aikaa. Leevi vastaa tässä postauksessa siis teidän lähettämiin kysymyksiin!


minkä ikäsiä ootte? 

-  20, emilia vielä 18

mikä oli eka ajatus kun kuulit raskaudesta? :)
- Olihan se aika shokki vaikka olenkin aika nuori isäksi, ei abortti ollut mielessä. Kun asiat kirkastui seuraavan yön aikana ja puhuttin, olin onnellinen.  

Missä tapasitte?
- Yökerho rodeon edessä, parit oli otettu :)

Kauanko ootte seurustellu?
- Paljon on kerinnyt tapahtuun siitä kun tavattiin, mitä siitä nyt on noin 10kk.

Mikä emiliassa on parasta?
- Ensimmäisenä tuli mieleen peppu, kauniin ja fiksun lisäks :). Emilia jaksaa tukee mun ideoita vaikkei ne niin fiksuja aina oliskaan, se on yks tärkeimmistä mitä tulee mieleen. 

Mitä sun kaveri miettii siitä, että oot tulossa isäks?
- Kun niille kerroin oli kaikki aika shokissa. Kavereille on hyvä purkaa ajatuksia vaikka puhuttais näinkin tärkeestä asiasta, osataan silti ottaa sellainen lepposa ote. Varmaan näkivät tämän mahdollisuutena juhlistaa varpajaisten merkeissä :).

ootko töissä vai opiskeletko?
-  Opiskelut takana(kauppis).Tämän vuoden vielä asuntoedustajana, tulevaisuus avoin.. 

Mitä mieltä oot siitä että emilia pitää blogia?
- Haluaisin tietää mitä Emilia teille täällä kertoo mutta taidan olla ainoa jolla ei ole lupaa tätä blogia lukea (enkä muuten ole salaakaan lukenut). Pidän erittäin hienona että jaksaa kirjoitella. Kunnioitan kaikkia fiksuja blogaajia, voisin itsekin kirjoittaa jos aihe jostain löytyisi. 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti