lauantai 7. heinäkuuta 2012

yhdistelmävaunut

Pitkän etsinnän jälkeen me vihdoin löydettiin täydelliset yhdistelmävaunut! Kyseessä on siis El-Jot:in vaunut, malli Tessa ja värinä siis musta. Beiget olisivat myös olleet aivan ihanat, mutta musta on aina sellainen turvallinen väri. 
 Rakastuin näissä vaunuissa aivan totaalisesti isoihin vanhanaikaisiin pyöriin, erityisesti noihin pinnoihin! Isot pyörät ovat muutenkin paremmat, esimerkiksi talvella kun on paljon lunta. 
 Tulen luultavasti laittamaan vaunuista ihan livenäkin kuvaa, mutta tällä hetkellä vaunumme seikkailevat postissa matkalla tehtaalta meidän kotiovelle. Lupailivat vaunuja saapuvaksi tämän kuun lopussa, eli sitä odotellessa :)
5 kommenttia:

 1. Hei! Nämä on kyllä ihanat vaunut. :) Meillä on myös edessä vaunujen ostaminen, ja itse ihastuin samoihin vaunuihin -googlettamalla "eksyin" myös tänne blogiisi.. ;)

  Nyt kysyisinkin, että vieläkö olette olleet tyytyväisiä päätökseen? Kuinka hyvin saitte talvipakkasilla pienen nukkumaan? :)
  -Anu

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ollaan kyllä tyytyväisiä, ihan nappi ostos! Vaunut on tosi laadukkaat ja vielä tyylikkäät. Itse tykkään vaunuissa kaikista eniten tuosta työntöaisasta joka on nahkaa sekä noista isoista renkaista, niillä pääsee tuolla lumessa niin hyvin liikkumaan! Ihan naurattaa välillä katsoa kun muut mammat yrittää puskea noiden kinosten lävitse niissä pienissä muovisissa renkaissa...:)
   Meidän pallero nukkuu missä vain ja milloin vain, lempparipaikka on nimenomaan vaunut, joten meillä ei ole paljoa pakkaset uniin vaikuttaneet :)

   Poista
  2. Kiitos vastauksesta! :) Meillä vaunujen ostoa voi lykätä vielä ensi vuoden alkuun jonkin verran, joten ilmoita, jos jotain radikaalia ilmenee.. :D

   Muussa tapauksessa,
   Oikein Hyvää ja Rauhallista Joulua!

   -Anu

   Poista
 2. Hei. Olen itse suunnitellut samoja vaunuja. Oletteko kuljettanut vaunuja autossa? Jos olette onko ollut teillä minkälainen auto ja ovatko hyvin mahtuneet?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Rattaita on kuljeteltu niin Wolksvagen Passatin tilavassa, kuin Toyota Yariksen pienen pienessä takaluukussa (tässä tapauksessa renkaat irrotettuina, ne kun lähtevät niin simppelisti irti). Voisin sanoa, että autosta riippumatta mahtuvat kyllä kyytiin :)

   Poista