torstai 26. heinäkuuta 2012

rv 33 ja uutukaisia

Tänään tuli taas yksi viikko täyteen, eli tällä hetkellä ollaan siis rv33 kohdalla. Tämä taas tarkoittaa että laskettuun aikaan on vain 7 viikkoa!! Juurihan mä tammikuun alussa plussasin ja nyt ollaan jo ihan loppu suoralla. Sopivasti, sain sähköpostia Matkahuollolta, että meidän vaunut on nyt lähetetty Vauvamaailman varastolta eteenpäin. Näyttää siltä että vaunut ovat täällä jo ensi viikolla :)  
Vaikka ollaankin jo näin pitkällä, masu on vielä suhteellisen siro. Mieluummin niin, kun kerta vauvallakin on kaikki hyvin :)

Aikaisemmin tänään, kävin siis pyörähtämässä keskustassa Leevin kanssa lounaalla ja varaamassa inssin. "Pakkohan" siinä samassa oli kierrellä hieman kauppoja vaikka olikin aivan törkeän lämmin ja jalat turvonneet kuin ilmapallot. Oli onneksi sen arvoista, sillä löysin pari kivaa juttua itselleni ja vauvalle :)
pojalle Newbie neule KappAhlista

buklee-mallinen jakku Cubuksesta

2 kommenttia:

  1. Voi ei, ihana vauvamassu<3 Tulee aina ikävä omaa masua! Ja ihana tuo Newbie -sarjan neule. Mä kans pidän niistä vauvanvaatteista älyttömästi! Tosin omalle taaperolle jo hiukka pieniä ;)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. kiitos :) ne on kyllä ihania, saisivat tehdä isompia kokoja! :)

      Poista