maanantai 23. heinäkuuta 2012

millaista raskaus on OIKEASTI

Vaikka raskaus onkin ihanaa aikaa naisen elämässä, se on myöskin aika ei ihanaa. On päiviä jolloin ihastelen mahaani tuntitolkulla peilistä ja on niitä päiviä jolloin toivon hartaasti tämän kaiken olevan ohi. Vaikka välillä kiroan itsekseni tätä henkistä ja fyysistä olotilaa, en tätä vaihtaisi mihinkään <3 Joten ottakaa allaoleva lista huumorilla ja nauttikaa niistä lukuisista raskausarvista ja siitä olosta kuin olisi krapula 24/7, koska niin minäkin teen :)


- naamani, dekolteeni ja selkäni käyvät jatkuvaa kisaa siitä kellä on eniten finnejä. murrosikä all over again.
- kun joudut suodattamaan omasi ja syntymättömän lapsesi kuona-aineet, tulet todella tietämään mitä on hikoilla.
- ison plussan annan kyllä rintojen kasvulle, poikaystäväkin jostain kumman syystä tykkää.
- miljoonat ja miljoonat raskausarvet pitävät kyllä huolen siitä, että uudet täyteläisemmät muodot eivät tee sinusta liian seksikästä.
- hiukseni tosin nauttivat täysin rinnoin raskaudesta, ne ovat saaneet enemmän pituutta, paksuutta ja kiiltoa raskausaikana kun viimeiseen 2 vuoteen!
- raskaus ei ole myöskään tehnyt pahaa vastustuskyvylleni, voisin juosta alasti lumisateessa monta tuntia, enkä saisi edes nuhaa!
- kun mahasi alkaa muistuttaa kooltaan isoa rantapalloa, alat todella arvostaa taitoa itse solmia kengännauhat, leikata/lakata varpaankynnet ja sheivata sääret.
- raskaana ollessa joutuu tahtomattaankin kuntoilemaan. sängystä ylös pääseminen ison mahan kanssa vaatii ainakin miljoonaa lihasta ja h*lvetisti tahdonvoimaa!
- vaikka joka toinen päivä meinaa kaikki ruoka tulla ylös, hikoilen ainakin 2 litraa päivässä, juoksen 5 kertaa tunnissa vessaan, röyhtäilen ja koko ajan närästää, en mä tätä vaihtaisi mihinkään!


Ja allaolevan videon saattelemana, toivottelen kaikille hyvät yöt :)
Ei kommentteja:

Lähetä kommentti