maanantai 27. tammikuuta 2014

Raitaa ja kultaa

Viime perjantaina julkaisemassani postauksessa esittelin teille hieman uusia ostoksia mm. Cubuksesta hankitun raitaneuleen. Kyseisestä neuleesta onkin tullut ihan lempivaatteeni ja se onkin päässyt ylleni useasti parin viime viikon aikana. Siitä on tullut oikeastaan sellainen go-to vaatekappale jonka valitsen vaatekaapista, kun en keksi mitään muuta päällepantavaa. Eikä ihmekkään, neule tuntuu sopivan yhteen jokaikisen alaosaan jonka omistan! 
Tässä vielä muutama asukuva viime viikolta, näissä vermeissä tuli lampsittua useasti käydessäni Aikuislukiolla iltatunneilla. Kun värimaailma on näinkin simppeli kuin musta ja valkoinen, tykkään yhdistää asuun hieman väriä. Tällä kertaa kokonaisuutta piristi kultainen H&M statement kaulakoru ja Michael Korssin kello. Kultaa löytyi myös pieninä yksityiskohtina Korssin laukusta. 




neule ja farkut Cubus
- kaulakoru H&M
- kengät Lamica
- laukku ja kello Michael Kors

Mitäs sanotte asusta? Iskeekö teihin raidan ja kullan yhdistelmä?
Mainittakoot vielä, että nämä olivat nyt ensimmäiset asukuvat uudella jalustalla, joten parannettavaa on varmasti vielä! Eiköhän sitten, kun alkaa tulla kaikki nuo lisävarusteet tulemaan tutuiksi, alkaa myös kuvat paranemaan :)

7 kommenttia:

  1. Kiitos! :) Laitoin sulle takas s-postia!

    VastaaPoista
  2. Voi tuo neule on ihana ! Mäki oon jotaki ton tyylistä etsiskelly :)
    Miten saat jalustalla kuvattua , tai siis onko sulla joku itselaukasin kamerassa? :DD

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos :) Kuvaan tällä hetkellä ihan itselaukaisimen avuin, jossain vaiheessa olis kyllä tarkoitus hankkia kaukolaukaisin :)

      Poista
    2. Okei :) Pitääpä ruveta itekki harjottelemaan sen itselaukaisimen k'äyttöö!

      Poista
  3. Voi, onpa kaunis tuo kaulakoru! Ja muutenkin mukavan oloinen blogi sinulla :)

    VastaaPoista
  4. Oon ihan samaa mieltä tosta korusta, tosi hieno! Oon nyt selannu tosi paljon näitä sun postauksia ja mun mielestä sulla on aina tosi ihania vaatteita. Huomasin et Laura Malena järjestää nyt kilpailua, mistä voi voittaa Zalandon vaatteita. Siinä siis kerätään Zalandolta oma asu ja sit sen voi voittaa itselleen. Mun mielestä sun pitäis osallistua. Haluisin tosi paljon nähdä sun asun!

    Tosi kivaa viikonloppua :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Oi kiitos paljon! Tulipas hyvä mieli sun kommentista, täytyykin käydä kurkkaamassa tuota kilpailua :)

      Poista