sunnuntai 5. tammikuuta 2014

XIT Chelsea Boots

Heippa! Halusin tulla esittelemään teille viimeisimmän ostokseni, löysin nimittäin pari viikkoa sitten ihan täydelliset kengät. Aloin jo viime talvena haikailemaan chelsea bootsien perään, mutta omaa silmää miellyttävää paria ei vain tullut vastaan, vaikka kuinka kiertelin eri kenkäkauppoja. Zalandon, Brandoksen ym. nettikauppojen tarjonnastakaan ei yksikään kenkäpari ollut juuri sellainen kun olisin toivonut. 
Noh, onneksi tällä kertaa kaikki tuo kaupoissa kiertely sitten kuitenkin palkittiin ja satuinkin löytämään juuri sellaiset bootsit mistä olin haaveillut. Kävimme nimittäin pari viikkoa sitten Leevin kanssa Jerryn ollessa mummulla hoidossa, kiertelemässä hieman Ideaparkkia ja ennen pois lähtöä halusin vielä nopeasti käydä kurkkaamassa Dinskossa, josko siellä olisi ollut jotain hyviä ale-löytöjä. Onneksi käytiin, sillä sieltä ne täydelliset chelsea bootsit sitten löytyivätkin!


 Kengät ovat siis XIT-merkkiset ja niillä on todella mukava kävellä. Materiaali näissä on siis aito nahka, joten toivottavasti näillä pärjätään useampikin syksy/talvi. Dinskossa näitä kenkiä löytyi siis mustassa ja konjakinruskeassa värissä, joten jos joku vielä kaipailee omia chelsea bootseja suosittelen tsekkaamaan heiltä :) 

2 kommenttia:

  1. Paljonko maksoivat kengät?:) ja saisko kuvaa jalassa?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Nää oli 90€, koitan jossain vaiheessa laittaa kuvaa! :)

      Poista