lauantai 25. tammikuuta 2014

1v 4kk neuvola

Moikka! Meillä on tossa keskiviikkona taas pitkästä aikaa Jerryn neuvolakäynti, viimeksi ollaan oltu neuvolassa joskus lokakuussa, joten oli mukava käydä taas tarkastamassa että kaikki on hyvin. Tällä kertaa oli kyseessä siis 16kk tarkistus, meidän tapauksessa oikeastaan 17kk tarkistus, koska vapaita aikoja oli niin vähän, että ei päästy aikaisemmin paikalle. 

Neuvolassa meni taas tuttuun tapaan oikein hyvin ja Jerry sai paljon kehuja kehittymisestään. Neuvolakorttiin hoitaja kirjoitti "Kasvua tullut hyvin. Utelias hymypoika. Kävelee ja kiipeilee. Iho siisti. Paljon sanoja käytössä, ymmärtää hyvin puhetta." Meille on aina sanottu, että keskosuuden takia Jerry saattaa jäädä aina vähän pituuskäyrän alapuolelle. Noh, oli mukava yllätys kun neuvolatäti kertoi Jerryn olevan keskivertoa pidempi poika! Taitaa olla tuo pituus peritty joltain muulta kuin äidiltään...:) 
Loppuun vielä viimeisimmät mitat (suluissa 1v):
paino: 12,1 kg (11,2 kg)
pituus: 83,5 cm (77 cm)
päänympärys: 47,8 cm (46,5 cm) Äidin iso poika ♥ 

Huomaako kukaan Jerryn uutta kampausta? Vauvakiharat on väistyneet ja tilalla on ison pojan hiukset! Kiehkurat laitettiin tietenkin talteen...:)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti