perjantai 17. tammikuuta 2014

Kurkistus ruokakassiin

Moikka, elossa ollaan! Viime postailu kerrasta onkin taas vierähtänyt hetki. Mulla on ollut tässä sen verran kouluhommia ja pari koettakin piti käydä vääntämässä, että en ole edes miettinyt koko blogia. Mulla tulee koulutehtävistä aina, ehkä vähän turhaakin stressiä, enkä silloin pysty oikein keskittymään muuhun. Nyt koeviikko onkin onneksi ohi ja tiistaina on sitten kummankin kokeen kokeenpalautus ja ruotsin suhteen mulla on tosi hyvä fiilis, joten toivotaan että sieltä napsahtaisi joku hyvä numero!

Viime aikoina, varsinkin mammablogeissa, olen huomannut kiertävän mielestäni aika hauskan haasteen ja halusinkin nyt osallistua siihen myös itse! Eli kyse on siis pienestä kurkistuksesta ruokakassiin. Me käytiin tänään juuri sopivasti aamulla kaupassa, joten ajattelin, että nyt olisi hyvä sauma saada jotain kirjoitettavaa tämän haasteen merkeissä.

Me käytiin siis tänään aamupäivästä vaihtelun vuoksi Prismassa kaupassa, yleensä mennään siis S-markettiin. Meillä on käytössä sellainen systeemi, että käydään kaupassa aina 2 kertaa viikossa: maanantaina ja perjantaina. Tällä kertaa tuli ostettua sen verran paljon ruokaa, että luultavasti maanantaina pitää täytellä vain maito ja liha varastoja ja se riittää. Ollaan sovittu Leevin kanssa, että Leevi maksaa kaikki ruuat ja taloustarvikkeet ja mä ostan sitten kaikki Jerryn jutut, esim. vaipat, kosteuspyyhkeet, piltit, puurot, vaatteet ym. ja tää systeemi toimii meillä tosi hyvin!


Tänään ruokakassista löytyi siis keittojuureksia, säilykepersikoita ja -ananaksia, maitoa, tuoremehuja, kanaa, kinkkusuikaleita, banaaneja, jauhelihaa, kananmunia, pekonia, hampurilaisia, majoneesia, kahta eri leikkelettä, battery, viinirypäleitä, kahta eri leipää, kahta eri salaattia, voita, päivävoide, oivariinia, nakkeja, mannapuuroa ja sitruunamehua. Ostoksiin meni yhteensä noin 68 euroa. Sellaista löytyi siis meidän ostoskasseista tänään! Mitäs tykkäsitte vähän tällaisesta erilaisesta postauksesta? Lisää näitä vai oliko tää ihan tyhmä? :)


1 kommentti: