perjantai 10. tammikuuta 2014

Bag cravings: Selma

Helou ja hyvää perjantai iltaa kaikki! Me palattiin tuossa noin tunti sitten kaupasta ja pyörähdettiin siinä samalla H&M:llä, mistä löytyikin pari kivaa juttua mukaan, mutta niistä kerron sitten myöhemmin. Jerry nukkuu tällä hetkellä myöhäisiä päiväunia ja Leevi lähti kavereineen siiville, joten mulla on nyt pari tuntia oikein hyvää aikaa alkaa lukemaan tulevaa koeviikkoa varten, mutta sitä ennen halusin tulla nopeasti kirjoittelemaan teille.

Viimeksi kun käytiin Leevin kanssa Virossa ostoksilla, olisko se nyt ollut 2013 toukokuussa, Leevi bongasi Viru keskuksen Kaubamajasta upean MICHAEL Michael Korssin laukun, jolle en tosin silloin lämmennyt yhtään. Kyseessä oli Korssin juuri kauppoihin ilmestynyt Selma Satchel. Leevi oli Kaubamajaa kierrellessään huomannut laukun ja ottanut siitä mulle kuvan, mutta laukku oli tuolloin mielestäni jotenkin liian business henkinen. Noh, koko loppu vuoden ajan laukkua alkoi ilmestyä yhä useammin esiin, niin netissä kuin kaduillakin ja siinähän kävi sitten niin, että nyt haluan sen myös itselleni. Viimeistään siinä vaiheessa, kun kävin ennen joulua keskustassa Cottonilla sovittelemassa laukkua, peli oli menetetty! Selma on ihan täydellisen kokoinen koulukirjoille ja muulle roinalle mitä aina kannan kaupungilla mukanani, mutta jämäkän saffianonahkan ansiosta se ei myöskään lässähdä rumasti kasaan vaikka sitä ei olisikaan ängetty täyteen tavaraa. Ja mikä parasta, Selman saa täysin vetoketjulla kiinni ja sitä voi pitää käsivarren lisäksi olalla crossbodyna. 


selma
Kuvassa näkyvät musta ja konjakinruskea ovat ehdottomasti omat lempparini ja tietenkin niillä kultaisilla yksityiskohdilla! Kummatkin värit ovat siis todella kauniita, mutta itse en kyllä osaa päättää kumman ottaisin. 
Valitsisitteko te mustan vai ruskean?

4 kommenttia:

 1. En osais kyllä mäkää valita! :D kummatki on ihania !

  VastaaPoista
 2. No niinpä! Voispa vaan saada molemmat! :D

  VastaaPoista
 3. Mä ostin just ton mustan selman, toxin medium kokoisena :) olisin kyllä alunperin halunnut ruskean mutta kun sitä ei ollut, niin en voinut ottaa riskiä että seuraavalla kerralla ei olis kumpaakaan!! :D Ja musta on aina kyllä nappivalinta! Mutta mietin että seuraava mk laukku saa olla kyllä sitten puolestaan joku muu kun musta :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Siis mä just yks päivä kattelin Cottonin fb-sivuilla noita Selmoja ja voi vitsit kun tekis mieli käydä hakemassa sieltä tai tilata netistä toi konjakin värinen!! Me tosin ollaan kesällä menossa Tukholmaan shoppaileen, joten pitää kyllä vähän miettiä että laittaako laukkurahat mieluummin matkakassaan...:)

   Musta on kyllä upea! Oon kade :)

   Poista