tiistai 26. toukokuuta 2015

Ripsienpidennyksistä

Kävin taas perjantaina huollattamassa volyymiripseni vakkari ripsientekijälläni Lotalla. Ripset olivatkin jo aika kaameassa kunnossa, ties mikä äkki karvanlähtö muhun oli iskenyt, mutta nyt ripset ovat taas siistit ja tuuheat! Tällä kertaa laitettiin vähän pidempää kuitua, 8mm, 10mm ja 11mm sijaan, laitettiin 9mm, 11mm ja 12mm. Ei kuullosta ääneen sanottuna isolta muutokselta, mutta ripsissä sen huomaa. Tuuheus pidettiin kuitenkin samana, eli 4 kuitua per ripsi. Lopputuloksesta tuli taas kerran erinomainen, kyllä nämä volyymit vaan on se mun juttu!


Ajattelin, että voisin vielä koota hieman ripsienpidennyksien hyviä ja huonoja puolia, jos siellä ruudun toisella puolella olisi joku joka vielä pähkäilee, että ottaako vai ei!

Hyvät puolet

- Näytät huolitellulta 24/7.

- Ripset helpottavat ja nopeuttavat meikkausta.

- Et välttämättä tarvitse ollenkaan meikkiä, kesäisin itselläni riittää kulmien värjäys ja sipaisu aurinkopuuteria niin olen valmis!

- Ripsikuituja löytyy montaa eri pituutta, kaarevuutta ja paksuutta, joten jokaiselle löytyy varmasti se oma toimiva malli. 

Huonot puolet

- Ripsiin kuluu rahaa. Nykypäivänä moni tosin tekee ripsiä toiminimellä kotonaan ja hinnat ovat paljon alhaisemmat. Itse maksan huollosta 40e.

- Kasvojen puhdistus hankaloituu, kun en voi hieroa silmiä. Tähänkin kuitenkin tottuu nopeasti.

- Ripsiä pitää varoa, esim. mahallaan ei kannata nukkua ja öljypohjaisia puhdistusaineita suositellaan välttämään. Tämäkin kuitenkin tulee ajan kuluessa ihan rutiiniksi.

Itse tykkään pidennyksistä todella paljon, varsinkin näistä volyymeistä. Omat ripseni ovat sen verran hennot, että klassiset pidennykset ovat itselleni liian painavat. Tästä syystä kannataakin panostaa hyvään ripsientekijään, joka osaa arvioida juuri sulle sopivat ripset, pituutta ja paksuutta myöten. Joten, jos joku siellä miettii pidennysten ottoa, suosittelen kyllä lämpimästi kokeilemaan! 

1 kommentti: