perjantai 8. toukokuuta 2015

Potkupyörä & välikausivaatteet

Jerry sai pari viikkoa sitten mummulta ja pappalta lahjaksi potkupyörän ja kypärän. Pyörä on ollut siitä lähtien tosi kova juttu ja me ollaankin monena päivänä käyty pyöräilemässä. Tänään viimeksi Jerry ja Leevi tekivät pyörän kanssa pienen iltalenkin. Jerry oppi hienosti jo parilla ensimmäisellä pyöräily kerralla, että mikä on homman nimi eikä ole tähänkään mennessä kaatunut vielä kertaakaan. Muutaman harjoittelu kerran jälkeen Jepa osaa potkia pyörällä jo sellaista vauhtia, ettei itsekkään meinaa kävellen pysyä perässä. Monesti saa huudella perästä että hidasta hieman! On kyllä ihana katsoa miten paljon Jerry nauttii pyöräillä. Ennen kuin ollaan edes päästy ulos asti ja puetaan sisällä vasta vaatteita päälle, hän on jo ihan into piukassa. Muistan kun viikko sitten oltiin Jerryn kanssa kahdestaan kotona ja päätettiin lähteä pienelle iltalenkille pyörän kanssa. Oltiin laitettu ulkovaatteet päälle ja aloin virittää kypärää Jerryn päähän ja Jepalla oli niin mairea hymy ja silmät oikein kiilsivät innosta. Siitä olisi pitänyt saada kuva! 
Musta tuollainen potkupyörän on kyllä ihan loistava keksintö. Siinä lapsi, jolle normi pyörän polkimet saattavat olla vielä hieman liian painavat, oppii hyvin tasapainoa. Paljon olenkin saanut lukea netistä, miten lapsi joka on käyttänyt pienempänä potkupyörää, ei tarvitse koskaan apupyöriä. Itse ainakin muistan, että apupyöristä pois oppiminen oli aika hermoja koettelevaa puuhaa. Tällä voidaan siis sekin vaihe helposti ohittaa!


Näistä kuvista näette vielä sopivasti Jerryn uuden välikausihaalarin, joka mun oli tarkoitus tulla esittelemään jo yli kuukausi sitten. Pysyttiin samassa merkissä mikä on toppahaalarissa, eli Reimassa. Haalari on viime vuoden mallistoa ja löydettiin se Ideaparkin Reima Outletista puoleen hintaan, eli 35€. Mielestäni ihan Jerryn näköinen :) Ja on kyllä ollut tosi hyvälaatuinen haalari, taas kerran. Reimaan oon ollut merkkinä tosi tyytyväinen. Välikausilenkkarit tilasin pari viikkoa sitten NetAnttilasta ja näissäkin sama merkki kuin talvikengissä, eli Viking. Lenkkareissa menevät värit ihan yks yhteen haalarin värien kanssa, tosi kivan näköiset yhdessä. Kyseessä on vielä pesulenkkarit, joten jos kengät ovat oikein likaiset, ne voi huoletta heittää koneeseen kolmenkympin pesuun. Lenkkarit vaikuttaa kyllä oikein nappiostokselta ja varmasti jos koko sallii, niin näillä mennään vielä syksyllä. Kengillä oli NetAnttilassa hintaa muistaakseni noin 50e. Satuin kuitenkin olemaan liikkeellä k-plussa alennusten aikaan, joten lopullinen hinta näille oli 37€. Mussa on kyllä joku sisäinen tarjoustutka, kun onnistuin taas tekemään hyviä säästöjä! Reiman toppahaalarissakin säästettiin silloin päälle parikymppiä, kun satuttiin ihan sattumalta Jesper & Junioriin ostoksille ja heillä oli kaikki Reimat -40% alennuksella! 


Onko teidän lapsilla potkupyörä, vai kenties ihan tavallinen? Minkälaisia välikausivaatteita teidän lapsilta löytyy?

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti