keskiviikko 6. toukokuuta 2015

11 faktaa ja vastausta

Sain Roosalta tämän 11 faktaa ja vastausta -haasteen. Itse tykkään aina lukea muiden blogeista heidän kertomiaan faktoja ja vastauksia ja katsoa josko siellä ruudun takana olisi joku saman oudon tavan omaava. Ja onhan näitä aina mukava kirjoitella tottakai itsekkin! 

Faktat

1.  Mulla on tosi huono mielikuvitus kun tulee kyse ruoanlaitosta. Mulla on noin 10 ruokaa mitä kierrätän viikosta toiseen, välillä pienin muokkauksin. Yritänkin aina viikoittain googlailla uusia helppoja ja nopeita reseptejä. 

2. Haluaisin käyttää enemmän korkokenkiä, mutta mä olen niin mukavuudenhaluinen että heitän mieluummin jalkaan tennarit. Jos osaisin kävellä niillä paremmin, käyttäisin korollisia kenkiä varmasti paljon enemmän. 

3. Mun näkö huononi raskauden seurauksena tosi paljon. Ei mitään mahkuja, että voisin ajaa autoa tai olla kaupungilla ilman laseja tai piilareita. Kotisohvallakin on pakko olla aina lasit jos haluan nähdä tekstitykset, vaikka meidän sohva on kuitenkin suhteellisen lähellä telkkua. Kuntosali on ainoa jossa en käytä laseja/piilareita, siellä on aina niin kuiva ilma silmille eikä mun salilla tarvitse nähdä mitään tekstejä ym.

4. Kun sovitaan jotain, haluan tietää aina tarkan päivämäärän ja kellon ajan. Muutenkin on paljon helpompi sopia tekemisiään ja muita menoja, kun kalenteriin on tarkasti merkitty milloin pitää olla ja missä. Siksi mua aina ärsyttääkin sopia menoja sellaisten ihmisten kanssa jotka eivät niin välitä aikatauluista.

5. Mä vihaan sitä jos mua kutitetaan. Se ei oo musta millään tasolla hauskaa ja rupean aina potkimaan ja huitomaan ihan hulluna. Muutaman kerran oonkin onnistunut murjoon Leevin oikein kunnolla. Mähän en vastaa seurauksista, jos mua yrittää tulla kutittamaan!  

6. En ole allerginen millekkään. Pienempänä olin siitepölylle ja kissoille, mutta nekin ovat hävinneet ajan myötä.

7.  Ollaan Leevin kanssa ihan koukussa Game of Thrones -sarjaan. Katsotaan sitä aina Jepan mentyä nukkumaan monta jaksoa illassa. Suosittelen teillekkin!

8. Me ollaan Leevin kanssa siinä(kin) suhteessa erilaisia, että mä en ikinä voisi olla yrittäjä. Nyt kun oon nähnyt ja seurannut vierestä miten rankkaa, aikaa vievää ja toisaalta epävarmaa yrittäjyys voi olla, tiedän että musta ei tule koskaan yrittäjää. Mä oon tässäkin asiassa tosi mukavuuden ja turvallisuuden hakuinen, että mä haluan tulevaisuudessa sellaisen 8-16 työn, noin 2000e palkalla ja kasvavilla lomapäivillä ja eläkkeellä! 

9. En kuulu kirkkoon, enkä myöskään usko Jumalaan tai Jeesukseen. Karmaan ja kohtaloon kylläkin.

10. Pelkään jonkin verran ilmapalloja, tai pikemminkin niiden poksahtamista. Mua inhottaa ihan hirveästi jos joku painelee ja puristelee käsissään ilmapalloa, kun pelkään niin paljon että se poksahtaa.

11. Kesäkuun 11. päivä saan tietää pääsinkö haluamaani kouluun ja mua jännittää se ihan hirveästi!!


Vastaukset

1. Korkkarit vai Tennarit?
- Haluaisin vastata korkkarit, mutta kai ne tennarit on kuitenkin enemmän mun juttu.


2. Onko sinulla tatuointeja? Jos ei niin aiotko ottaa?
- On yksi, pieni teksti vasemmassa lapaluussa.


3. Haluaisitko mieluummin rakentaa itse uuden talon vai remontoida vanhasta?
- Mä haluaisin rakentaa ihan alusta asti.


4. Minkälaisista blogipostauksista pidät?
- Tykkään kaikista ostosten esittely postauksista, videoista ja päivän asuista. Isot ja hyvälaatuiset kuvat ovat myös iso plussa.


5. Lempiblogisi, miksi?
- Vaikea sanoa vain yhtä lempparia, joten nimeän kolme: Saijis, Jonnamaista ja Nanne. Tykkään näistä blogeista koska niissä on hyvälaatuisia kuvia, bloggaajat pukeutuvat tyyliin joka miellyttää omaa silmää ja heiltä löytyy tekstiä ja kuvia hyvässä tasapainossa. Pakko mainista, että perheblogejakin on muutama hyvä, jotka löytyvät lukulistaltani, mutta blogien luku on itselleni sellainen rentoutumis hetki ja silloin halua mieluummin katsella upeita asukuvia, kuin lukea piltti ja hiekkalaatikko juttuja :)


6. Suositko sisustuksessa skandinaavista yksinkertaisuutta vai oletko räiskyvämpi sisustaja?
- Kyllä mä yritän suosia yksinkertaisuutta, vaikka lapsiperheessä sisustustyyli on pikemminkin "atomipommin jäljiltä". Olenkin nyt viime aikoina koittanut karsia mahdollisimman paljon ylimääräistä tavaraa pois. Jotenkin helpompi elää, kun on mahdollisimman vähän roinaa kaapeissa ja hyllyissä.


7. Oletko enemmän tekemisissä äitisi vai isäsi suvun kanssa?
- Äidin suvun, niin se on ollut ihan pienestä lähtien.


8. Missä kaupungissa tahtoisit asua?
- Tampere on tosi kiva paikka asua, mutta ollaan me puhuttu myös Pirkkalasta, Nokiasta ja Ylöjärvestä. Niissä voisi olla parempi asua kun Jerry on hieman vanhempi.


9. Kumpi on tärkeämpi meikki vai hiukset?
- Hmm, varmaankin hiukset. 


10. Mikä on sopiva lapsiluku?
- 2 on mulle ihan maksimi! :D


11. Oletko ilta- vai aamuihminen?
- Ennen olin varmaankin enemmän iltaihminen, mutta nykyään kyllä tykkään enemmän aamuista. On kiva herätä aikasin ja huomata miten paljon pystyy saamaan aikaiseksi jo ennen puolta päivää. Illalla mä oon jotenkin tosi lamaantunut.

11 kysymystä haastetuille


1. Jos saisit valita vain yhden meikkituotteen mitä saisit käyttää, mikä se olisi?
2. Facebook vai Instagram?
3. Mitä suunnitelmia sinulla on tulevaa kesää varten?
4. Mihin maahan haluaisit matkustaa?
5. Missä asioissa pihistät ja missä panostat, esim. tavaroissa?
6. Mikä on mielestäsi paras piirre ulkonäössäsi?
7. Entä luonteessasi?
8. Lukevatko sukulaisesi blogiasi?
9. Mitä vaatekappaletta et ikinä suostuisi pukemaan päällesi?
10. Paras lapsuudenmuisto?
11. Missä näet itsesi 5 vuoden päästä?

Haastan: JulianHennan ja Niinan 

:)

2 kommenttia:

  1. Kiva kun teit tän :) oli mielenkiintosta lukee vastaukset noihin mun kysymyksiin.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tää oli tosi kiva haaste, tykkän aina vastailla muiden esittämiin kysymyksiin. :) Faktat saattoi välillä tuottaa vähän päänvaivaa, mutta sieltä ne kaikki 11 lopulta tuli :)

      Poista