torstai 21. toukokuuta 2015

Kesän ostoslista

Mulla on jo parin kuukauden ajan ollut pieni kaappien ja varaston siivous projekti käynnissä. Olen käynyt pikkuhiljaa läpi kaikki meidät kaapit, laatikot ja alakerran kanahäkkivaraston. Katsonut niistä säilytettävät, roskiin menevät ja myytävät tavarat. Suurin osa näistä tavaroista on ollut vaatteita. Jerryn vaatteita olen nettikirppaireilla saanut myytyä eniten, mutta myös omat vanhat vaatteeni ovat menneet hyvin kaupaksi. Pari isoa laatikkoa on vielä läpi käymättä ja sieltä löytyy varmasti vielä myytävää. Vaikka koko tämän kevätsiivouksen pääasiana on saada mahdollisimman paljon tavaroita ja vaatteita uusiin koteihin, sitä jotenkin mysteerisesti huomaa halajavansa kaikkea uutta niiden tilalle, heh. Leevi ei yhtään ymmärrä tätä mun mentaliteettiä, mutta eikös silloin ole ihan hyväksyttävää ostaa uutta, kun saa vanhaa myytyä pois! 
Kokosinkin polyvoressa pienen kollaasin sisältäen muutaman kesäisen vaatekappaleen, jonka haluaisin tänä kesänä kotiuttaa.


summer11


Farkkushortsit on edelleen sellainen vaatekappale, joka kaapistani puuttuu. Omistan tällä hetkellä, jos nyt oikein muistan, 4 shortsit ja niistäkin on puolet menossa myyntiin. Perus farkkuiset olisivat siis toivottu lisä shortsikokoelmaan.
Haaveilen värikkäistä RayBan Aviatoreista kovasti, tarkalleen ottaen juurikin noista kollaasin turkooseista. Sain toissa jouluna Leeviltä lahjaksi Aviatorit ruskeilla linsseillä ja olen tykännyt niistä kovasti. Vaihtelu kuitenkin virkistää ja siksi nuo turkoosit olisivat kyllä todella pirteät kesäksi!
Laitoin juuri eilen kollaasissa näkyvät kiilakorot tilaukseen ja nyt odottelen kovasti niiden saapumista. Vaikka muilla korkokengillä kävely olisikin hieman tuskallista, kiilakoroilla mäkin tykkään kävellä! Näissä yksilöissä on vielä sopivasti hieman platoa, mikä tietty vaikuttaa mukavuuteen huomattavasti!
Tänä kesänä haluaisin käyttää paljon enemmän hameita. Omistan tällä hetkellä vain yhden, joten ostoslistalla onkin trikoohame, mieluiten mustana tai harmaana.
Vitsi, nämä Nike Air Max 1 Ultra Moire lenkkarit on niiin makeet! Turkoosit tai koralliset citylenkkarit ruskettuneita sääriä vasten.. Kotiuttaisin vaikka heti!
Beige fedora oli ostoslistalla jo viime kesänä, mutta omaan päähän sopivaa en onnistunut löytämään. Tukholmassa oli yksi ihan älyttömän hyvännäköinen, mutta aivan liian kallis joten se hattu jäi valitettavasti hyllyyn. Josko tänä kesänä sitten nappaisi!
Haluaisin kovasti myös joskun pirteän värisen bleiserin, jonkun lähelle oranssin tai korallin sävyä. Tylsät harmaat ja mustat värit saa sitten jättää syksyä varten!
Hameiden lisäksi olisi myös kiva löytää kesäksi mekko tai jumpsuit. Älyttömän helppo kesävaate, johon ei tarvitse lähteä yhdistelemään eri ylä- ja alaosia. Yhdistää vain sopivat kengät ja asusteet ja se on siinä!


Mitä teidän kesän ostoslistalta löytyy? Löytyykö teidän listalta samoja kuin omastani?

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti