maanantai 1. kesäkuuta 2015

DW

Olenkin jo monesti maininnut, että tykkään kovasti käyttää kelloja ja ilman yhtä ranne tuntuu aina kovin alastomalta. Tästä syystä erilaisia kelloja multa löytyykin jo ihan kiitettävä kokoelma. On kultaista, hopeaa, valkoista, beigen ja hopean sekoitusta ja mustaa. Kovin neutraaleja värejä siis, sopivat täten asuun kuin asuun. 
Kellokokoelmani sai kuitenkin viikonloppuna täydennystä kaivatun väripilkun muodossa. 


Sain äidiltä lahjaksi Daniel Wellingtonin Classic Canterbury Lady -rannekellon. DW:n rannekevalikoimassa oli vaikka minkälaista vaihtoehtoa, mutta tykästyin itse eniten tähän laivastohenkiseen kangas rannekkeeseen ruusukultaisin yksityiskohdin. Mielestäni tähän malliin sopii tuo ruusukulta paremmin kuin hopea. Tykkään muutenkin nykyään enemmän kullasta kuin hopeasta, niin laukuissa kuin koruissa, joten tämä oli helppo valinta. Tulevaisuudessa olisi kiva saada tähän jokin nahkainen ranneke, pienellä vaihdolla kellosta tulee taas ihan toisen näköinen!Mitä mieltä te olette Daniel Wellingtonin kelloista? 
Ps. Kiinnostaisiko teitä kysymyspostaus?

4 kommenttia:

 1. Ihanan näköinen kello! Minunkin kello-kokoelma tarvitsisi juuri tuollaisen kellon :) Ihanaa kesän alkua <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oi kiitos! Toi on kyllä täydellinen kesäkello :) Kiitos, samoin sulle <3

   Poista
 2. Mä rakastan näitä Daniel Wellingtonin kelloja, mutta eipä ole ikinä tullut itselle sellaista ostettua, kun kelloja löytyy kaapista niin monia ja onhan nämä aika arvokkaitakin. Tuo värimaailma tässä kellossa on I-H-A-N-A! <3

  http://lifewithsallas.blogspot.fi/

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Wellingtonilla on kyllä tosi nättejä kelloja, tykkään kun miehille on samat rannekevaihtoehdot kuin naisille, voi vaikka halutessaan ostaa miehen kanssa samanlaiset :)

   Poista