lauantai 13. syyskuuta 2014

Karkkikynnet & vinkki

Moikka ja hyvää lauantaita kaikki!
 Nyt kun mennään jo syyskuuta, on suurin osa värikkäistä kesävaatteista saanut siirtyä kaapin perälle odottelemaan ensi vuotta. Tummat ja mustat farkut on otettu jo käyttöön, samaten muut tumman neuleet, takit ja asusteet. Pinkkiä väriä en ehkä näin syksyllä pukisi ylleni, mutta kynsissä se piristää kummasti! Olen pitkään karttanut kaikkia kirkkaita värejä ja pitäytynyt hillityissä nudeissa, mutta nyt halusin jonkun pirteämmän sävyn muuten tummaan syksyyn. 


Aiemmin inhokki kynsilakkani nousi piiitkän tauon jälkeen uudeksi lemppariksi. Ihana marjapuuron värinen lakka on sopivan pinkki, mutta ei kuitenkaan liian kirkas omaan makuuni. (Kuvissa lakka näyttää inan vaaleammalta mitä todellisuudessa.) Kuullostaa ehkä tyhmältä, mutta lakka mielestäni saa kihlasormuksenikin näyttämään ihan erityisen nätiltä :D Kyseessä on siis L´Orealin Color Riche lakka, jonka olen ostanut jo pari vuotta sitten. Kokeilin tuolloin lakkaa kerran, en tykkännyt ja niin se jäi laatikkoon pölyttymään. Nyt "löysin" sen kuitenkin uudestaan ja se on ihana! 
Jotkut tarkkasilmäiset muuten saattoivat huomata, että lakka muistuttaa huomattavasti Chanelin sävyä May 535. Vinkkinä siis kaikille, joiden mielestä Chanelin lakat ovat hieman suolaisen hintaisia, käykää nappaamassa tämä L´Orealin sävy 209! 


Hyvää viikonlopun jatkoa kaikille! :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti