keskiviikko 11. kesäkuuta 2014

Volyymiripset

Moikka! Niinkuin aiemmin mainitsin, olin eilen taas pitkästä aikaa ottamassa ripsienpidennykset. Viimeksi mulla on ollut ripset 2013 kesällä/syksyllä ja ne helpotti meikkaamista kyllä huomattavasti ja ennen kaikkea näyttivät ihan super hyvältä! Tällä kertaa mulla oli Grouponista hommattu lahjakortti Tampereen keskustassa sijaitsevaan Bellanaan, jossa tehdään ripsien lisäksi myös geelikynsiä ja meikkauksia. Klassisten ripsienpidennysten sijaan halusin kokeilla tällä kertaa volyymiripsiä ja kyllä kannatti! Omissa volyymeissäni on kolme 0.07mm paksuista ripseä liimattu omaani ja tulos on mielestäni kivan viuhkamainen. Ripset ovat myös ihanan kevyet ja tuntuu kuin niitä ei olisikaan. Kaikki aiemmat ripsienpidennykseni ovat olleet todella painavia ja täten hieman epämukavat. Nämä nykyiset ovat mielestäni myös hyvin luonnollisen näköiset, juuri sellaiset mistä pidän! Bellanan Petra on kyllä ihan älyttömän taitava käsistään ja voin ehdottomasti suositella liikkeessä käyntiä! :)

4 kommenttia:

  1. aivan ihanat! :) mun on tehnyt kauan jo mieli kokeilla pidennyksiä mutta pelkään niin paljonettä omat ripset kärsii kamalasti :D mahtaiskohan noi volyymiripset olla hieman hellävaraisemmat? :o oon kuullu niin paljon kauhutarinoita pidennyksistä että vähän pelottaa vaikka himo olisi kova :P

    VastaaPoista
  2. Kysyin ripsiteknikolta tuollon tiistaina, että vahingoittaako pidennykset ihan OIKEASTI omia ja vastaus oli, että ei. Jos sulla on pidennykset ja haluat niistä luopua, omat ripset ei vahingoitu jos oikeaoppisesti otat ne pois eli annat niiden vaan tippua rauhassa. Suurin virhe minkä moni tekee, on juuri se että kun halutaan ottaa ripset pois, niitä aletaan repimään pois. Se on iso nou nou ja varmasti tekee hallaa omille räpsyille!

    Käy ihmeessä ottammassa ripset jos mieli tekee! Kannattaa kyllä ensin vähän tehdä taustatyötä eri salongeista, mutta jos ikinä päädyt ripset ottamaan et pety :) Ja suosittelen kyllä näitä volyymejä klassisten sijaan, niin paljon luonnollisempi ja pehmeämpi katse :)

    VastaaPoista