tiistai 17. kesäkuuta 2014

I Want...

wants
Konjakin värinen laukku  on ollut haaveissa jo pienen ikuisuuden. Vaikka entuudestaan omistan jo yhden Korssin ko värissä, haluaisin malliltaan vähän erilaisen laukun. Michael Korssin Selma on näkynyt täällä blogissa jo useaan otteeseen ja se oleskelee edelleen laukkuhaaveissani ykkösenä. Samaisessa värissä voisin kotiuttaa myös jonkin pikkulaukun tai clutchin, Korssin Jet Set crossbody olisi tähän tehtävään oikein passeli.
Ray Ban Aviatorit sinisillä linsseillä piristäisivät varmasti asua kuin asua. Nyt kun kesä on vihdoin saapunut, on näitä kyseisiä laseja saanut ihastella niin blogeissa kuin myös katukuvassa; ovat ne vain niin makean näköiset! Omistan tällä hetkellä vain yhdet aurinkolasit, Ray Ban Aviatorit ruskeilla linsseillä, joten nämä värilliset olisivat oikein tervetulleet aurinkolasi-kokoelmaani, jos sitä nyt siksi voi vielä edes kutsua...:)
Värikkäät urheilurintsikat piristävät aina niin treeniasua, kuin mieltä. Tällä hetkellä mulla on vain kahdet urheilurintsikat ja niinkin "pirteissä" väreissä, kuin musta ja valkoinen. Olen lähiaikoina tykästynyt kovasti oranssiin väriin kaikissa eri sävyissä ja tavoitteena olisikin löytää rintsikat hieman persikkaisessasävyssä.
Poikaystäväfarkut ovat olleet jo tovin ostoslistalla, niitä tuli nimittäin jo viime kesänä metsästettyä, tuloksetta tosin. Tänä kesänä etsintä jatkuu ja toivottavasti myös tuo tulosta. Olen aikaisemmin omistanut yhdet poikaystäväfarkut ja voi miten mukavat ne olikaan jalassa! Ja ihme kyllä niitä on todella helppo yhdistellä eri yläosiin. 
Pinkki poskpuna on mielestän oiva tapa piristää meikkiä! Sen kanssa täytyy tosin olla aika varoivainen, överi pinkit posket kun eivät vain yksinkertaisesti ole hirveän nätit. Itse satuin löytämään juuri täydellisen värisen pinkin poskipunan Chanelilta, mutta sen hinta oli kyllä aivan liian tyyris poskipunaksi, etsintä siis vielä jatkukoon!
Eos huulirasva  on yksinkertaisuudessaan niin söpö, kuin huulirasva voi olla. Enkä usko, että sitä turhaan on tituleerattu parhaimmaksi huulirasvaksi mitä on. Ainoa miinus rasvassa on sen hinta. Olin näkevinäni yhdessä nettikaupassa hinnan 10 euron tienoilla! Aika paljon pelkästä huulirasvasta. 
Oranssit salikengät olisivat kiva piristys salikenkä-kokoelmaani johon tällä hetkellä kuuluu vain yksi pari: fuusian väriset Niket. Kuten aiemmin mainitsin, oranssista on kehkeytynyt mulle joku uusi lempiväri ja saman värisiä treenikenkiä olen jo hetken aikaa etsiskellyt eri nettikaupoista. Yhden parin sain jo kotiinkin asti tilattua, mutta ne osoittautuivat liian isoiksi, enkä ole enää jaksanut tilata uusia, olivat ne aika kalliitkin... Ehkä kesän aleista löytyisi jotkut kivat!
Louis Vuitton Eva Clutchia tuskin tarvitsee paljoa selitellä! Ihan mikä tahansa Luikkari kelpaisi (tietenkin), mutta Eva clutch täyttäisi juuri sopivasti puuttuvan ruskean pikkulaukun paikkaa. Tykkään kovasti, että Evassa on pidempi hihna, jotta sitä voi pitää olalla. Hihnan irroitettavuus on myös toinen plussa, sillä pelkkänä cluthina laukku on paljon juhlavampi kuin crossbodyna. Ehkä joku kaunis päivä...:)

Mitä teidän haavelistalta löytyy?

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti