maanantai 23. kesäkuuta 2014

Laukkukokoelmani

Moikka! Miten teidän juhannus sujui? Me otettiin viikonloppu ihan rauhallisesti, grillattiin ja sukuloitiin. Jerrykin vietti yhden yön mummulassa, joten saatiin Leevin kanssa yksi vapaailta. Blogikin jäi ihan tarkoituksella viikonloppuvapaalle, mutta nyt kun on taas maanantai on aika palata sorvin ääreen.

Tosiaan, sain vihdoin aikaiseksi toteuttaa tämän laukkupostauksen, josta jo jonkin aikaa sitten teille puhuin. Silloin juttu jäi kokonaan tekemättä, luultavasti pieni laiskuus iski. Parempi kuitenkin myöhään kuin ei milloinkaan, joten tässä siis tulee tämän hetkinen laukkukokoelmani!


MICHAEL Michael Kors Jet Set Travel Tote

MICHAEL Michael Kors Jet Set Item Tote 

GUESS (en tiedä mallin nimeä)

MICHAEL Michael Kors Jet Set Zip Top Tote

DKNY Crossbody

MICHAEL Michael Kors Mini Hamilton

Laukkukokoelmani on mielestäni hyvin monipuolinen ja olenkin siihen todella tyytyväinen! Pikkulaukkuja voisin ottaa kyllä yhden lisää, sillä Mini Hamilton ahtaa sisäänsä vain puhelimen, korttirahapussin, avaimet sekä huulirasvan/huulikiillon. Kaksi muuta pikkulaukkua ovat taas kummatkin väreiltään mustia, joten esimerkiksi jokin neutraali konjakkinen kirjekuorilaukku olisi hyvin tervetullut! :)


5 kommenttia:

 1. Kiinnostaisi tietää, minkä hintaisia laukut ovat olleet? Mistä olet nämä hankkinut? :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Musta Korssi on äidiltäni saatu ja hän osti sen Lontoosta Korssin liikkeestä, laukku maksaa Suomessa noin 300€. Kolme muuta Korssia on kaikki ostettu Tampereen Cottonilta ja hinna menivät muistaakseni näin: oranssi 150€, beige 235€ ja konjakkinen 195€. Guess ja DKNY ovat Stockalta ja niiden hinnat olivat 120€ ja 135€ :)

   Poista
 2. Ihana kun joku muukin on kerrassaan hurahtanut MK:hon! :D Ihania kaikki ♥

  Olis kiva jos kurkkaisit myös, ja heittäisit vaikka mielipidettä!
  ♥:llä Master of your own life

  VastaaPoista