keskiviikko 18. kesäkuuta 2014

Statement koru Ebaysta

Vanhimmat lukijani varmaan tietävät, että tykkään kovasti selailla Ebayta ja voisin sanoa olevani jo aika harjaantunut ko nettisivun käyttäjä! Ebay historiani aikana olen tilannut lähinnä koruja, kynsikoristeita ja puhelimen kuoria, joita kaikkia löytyy sivuilta hyvinkin edullisin hinnoin ilman postikuluja. 

Noin pari viikkoa sitten selailin taas sivuilla, etsien tällä kertaa jotain kivaa kaulakorua kesäksi, mieluiten isoa ja värikästä. Myönnetään, että aika kauan sain selailla ennen kuin löysin jotain silmää miellyttävää; Ebayssa on niiiin paljon tavaraa, että hetki saattaa mennä ennen kuin löydät mitä etsit. Onnistuin siis bongaamaan sivuilta ihanan marjapuuron/vadelman (kuva hieman vääristää) värisen, pienistä helmistä tehdyn statement kaulakorun! Tänään koru sitten tipahti postiluukusta. 


Oli kyllä hyvä löytö ja ennen kaikkea edullinen! Kaulakoru kustansi alle 3 euroa ja tuli kotiin asti ihan ilman postikuluja. Suosittelen kyllä Ebayta kaikille jotka jaksavat edes vähän laittaa aikaa sen käytön opetteluun. Eikä sen PayPalin kautta maksaminen ole sen vaikeampaa kuin pyörällä ajaminen :)

Mitäs tykkäätte korusta?

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti