perjantai 13. kesäkuuta 2014

Skin Blossom

Moikka ja kivaa perjantaita kaikki! Halusin tulla vinkkaamaan teille parista ihan älyttömän hyvästä hiustenhoitotuotteesta, nimittäin luonnonkosmetiikka merkin Skin Blossomin shampoosta ja hoitoaineesta.


 Skin Blossom on englantilainen hiusten- ja ihonhoitoon erikoistunut yritys, joka tarjoaa luonnonkosmetiikkaa edullisin hinnoin. Cristina Beetham perusti Skin Blossomin vuonna 2007 jolloin luonnonkosmetiikka oli melko kallista. Tästä syystä Beetham halusi Skin Blossomista tuotesarjan, johon jokaisella luonnollisista hiusten- ja ihonhoitotuotteista kiinnostuneella olisi varaa. 
Jokaisella Skin Blossom tuotesarjan tuotteella on Soil Associationin sertifikaatti, joka takaa tuotteiden olevan aitoa luonnonkosmetiikkaa. Ne ovat myös ympäristöystävällisiä ja valmistetaan mahdollisimman pienellä hiilijalanjäljellä. Tuotteita ei ole myöskään testattu eläimillä eivätkä ne sisällä eläinperäisiä ainesosia. Tästä syystä tuotteille on myönnetty myös Vegan Societyn sertifikaatti.


Mikä sitten tekee tästä shampoosta ja hoitoaineesta mainitsemisen arvoisia, lukuunottamatta sitä seikkaa, että ne on täyttä luonnonkosmetiikkaa? Voin kertoa teille parikin todella hyvää syytä! Ihka ensimmäisenä mainittakoot se, miten tuotteiden käyttö on vaikuttanut omien hiusteni laatuun. Muistanette varmaankin sen parin kuukauden takaisen kampaajakatastrofin, jossa hiukseni menivät täysin pilalle kaikesta värjäilystä ja takaisin vaalentelusta? Vaikka kävin tuon fiaskon jälkeen uudelleen kampaajalla isäni vaimon huovissa, eivät hiukset rajun leikkaamisen ja hoitokäsittelyn jälkeen olleet siltikään kuin ennen. Olen käyttänyt Skin Blossom shampoota ja hoitoainetta nyt noin kolmisen viikkoa ja hiukseni tuntuvat ja näyttävät huomattavasti paremmalta ja ennen kaikkea erittäin sileiltä ja pehmeiltä! Hiusten kunto on siis ehdottomasti paranemaan päin.

Toinen plussa on se, miten shampoo on vaikuttanut hiusten rasvaisuuteen. Mulla on aina ollut helposti ja nopeasti rasvoittuvat hiukset ja vaikka kuinka olen koittanut totuttaa hiuksia pidempään pesuväliin, juuret saattavat olla jo seuraavana päivänä ihan rasvaiset. Todella turhauttavaa. Tämä ärsyttävä ongelma katosi kuitenkin heti aloitettuani käyttämään Skin Blossomin shampoota. Ko shampoota käytettyäni, olen saanut venytettyä hiustenpesuvälini jopa 3-4 päivään, aika joka ainemmin kuullosti ihan mahdottomuudelta! Pakko sanoa, että kyllä se hieman itseluottamukseenkim vaikuttaa, kun ei aina ihmisten ilmoilla tarvitse ajatella näyttääkö hiukset nyt ihan kamalalta. 


Kolmas plussa on se, miten Skin Blossomin shampoo ja hoitoaine eivät tee hiuksia aivan elottomiksi ja lättänöiksi, kuten marketin sulfaattia ja silikonia sisältävät hiustenhoitotuotteet. Suihkun jälkeen, föönaan tai en, hiukset ovat todella ilmavat ja pehmoisen tuntuiset. Aiempi shampooni Frank Provostilta lättäsi hiukseni täysin päätä myöten. SB:n shampoo on myös saanut luonnonkiharani taas esiin. Vaikka en epämääräisistä laineista siellä täällä pidäkkään, on ne aina olleet merkki siitä, että hiukset ovat hyvässä kunnossa. Aiemmin käyttämäni marketti shampoot eivät ole saaneet kihariotani "esiin".


Kaiken tämän voi siis kiteyttää siihen, että Skin Blossomin shampoo ja hoitoaine ovat parhaimpia käyttämiäni hiustenhoitotuotteita ja suosittelen ehdottomasti kaikkia kiinnostuneita kokeilemaan :) Skin Blossomia tuo maahan Suomen Luonnonkosmetiikan Osuustukku ja heillä on lukuisia eri jälleenmyyjiä mm. Pretty.fi . SB:n  Complete Care Shampoon löydät täältä ja Complete Care Conditionerin löydät täältä. Kuten aiemmin kerroin, Skin Blossomilta löytyy myös liuta ihonhoitotuotteita ja ne löydät täältä.

Oletteko te hurahtaneet luonnonkosmetiikkaan?

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti