sunnuntai 9. maaliskuuta 2014

Uudet kynnet ja lasit

Okei nyt mä lupaan taas, että kirjoitusten jälkeen tulen kirjoittelemaan teille enemmän!!!

Kulunut viikko hurahti taas ihan hetkessä, vaikkakin mitään ihmeellistä ei tullut tehtyä. Tiistaina käväisin koulussa äikän kokeessa, torstaina oli samaisen kokeen palautus, perjantaina käytiin kyläilemässä perhetutuilla ja tänään isäni ja hänen vaimonsa tulivat käymään meillä. Ja tietenkin niihin kirjoituksiin on tullut luettua!

 Aika väsynyt olen kyllä viime aikoina ollut. Leevi on nimittäin nykyään päivisin aika paljon pois kotoa tehden jotain työhommia, joten olen Jerryn kanssa tosi paljon kahdestaan. Jerryllä on tällä hetkellä menossa joku Duracell pupu-vaihe, eikä poika oikeen tahdo pysyä paikallaan. Koko ajan ollaan kiipeämässä jonnekkin, penkomassa laatikkoja tai heittelemässä tavaroita vessanpönttöön. Eikä tietenkään unohdeta ajoittaista kiukuttelua.. Siinä kyllä pääsee helposti äiti väsymään, varsinkin kun olen ilmeisesti saanut jonkin nuha/yskä pöpön. Lisätään siihen vielä silmälaiseista ja hammaskojeista johtuva päänsärky niin avot

Tämän pienen viikkokatsaus-sillisalaatin jälkeen voisi nyt vihdoin koittaa päästä asiaan, eli uusiin kynsiin ja silmälaseihin! Jaksoimpa tosiaan piiiiitkästä aikaa tehdä itselleni geelikynnet kevään tulon kunniaksi. Olen joskus varmasti maininnut täällä blogissa, että en oikein välitä enää käyttää kynsilakkoja tai geelikynsiä, vaan tykkään kaikista eniten ihan luonnollisista kynsistä. Siksi yllätyin vähän itsekin tästä päähänpistoksesta, mutta enköhän mä näihin ajan myötä kuitenkin totu. 

Mikä on siis myöskin uutta, niin mun silmälasit! Kävin tuossa noin 3 viikkoa sitten Instrumentariumilla näöntarkastuksessa, sillä huomasin koulussa taululta lukemisen todella hankalaksi. Vaikka istuinkin aina aivan luokan edessä, en silti meinannut hahmottaa kirjoitusta taululla ilman silmien siristelyä. Ja esimerkiksi kaukana olevien ihmisten kasvoja oli todella vaikea hahmottaa. Noh, tarkistuksen tuloksena mulle määrättiin -0.75 vahvuiset linssit ja sen jälkeen pitikin valita ne kehykset.. Se vasta olikin hankalaa! Kaikki kehykset näyttivät alkuun päässä jotenkin tosi hassulta, kerta en koskaan ennen ole laseja käyttänyt. Oli tosi hassua katsoa itseään peilistä lasit päässä. Muutaman tovin jälkeen olin jo ihan turta kaikille vaihtoehdoille ja kaikki kehykset alkoivat näyttää samalta. Jotenkin onnistuin karsimaan vaihtoehdot kahteen: Björn Borgin ja 5th Avenuen kehyksiin. Niiden välillä en varmaan koskaan olisi osannut päättää kummat valitsen, ellen olisi pitänyt pientä taukoa ja käväissyt vessassa pesemässä käsiä (tuli niin likainen fiilis kaikesta kehyksien mälväilystä). Kun pääsin hieman tuulettumaan kaikista eri vaihtoehdoista, valinta osoittautuikin sitten odotettua helpommaksi. Lampsin takaisin Instruun ja valitsin 5th Avenuen kehykset. 

Sain sitten keskiviikkona nämä lasit vihdoin omakseni ja tykkään näistä kyllä kovasti. Vähän vielä tuntuu oudolta katsoa itseään lasit päässä, mutta pian näihin tottuu. Tykkäsin kovasti tuosta mallista, koska se on ehkä hieman erilainen kuin "muut". Todella monella ikäiselläni on suorakaiteen muotoiset kehykset, joten on kiva että omani eivät ole aivan samanlaiset. Väri on myös mukavan neutraali, ensimmäisiksi laseiksi jotkut punaiset olisivat olleet ehkä liian erikoiset. Mukava seikka on myös se, että näytän mielestäni hieman vanhemmalta nämä lasit päässä :D 

Sellaista siis tänne! Mitäs tykkäätte uusista kynsistä tai laseista? :)Ei kommentteja:

Lähetä kommentti