keskiviikko 26. helmikuuta 2014

Kuulumisia

Moi kaikki! Elossa ollaan, vaikka ihan siltä ei ole vaikuttanutkaan viime aikoina. Ensiksi suuret pahoittelut laukkukokoelman esittely-postauksen viivästymisestä, koitan saada sen teille tänne mahdollisimman pian. Viimeiset 10 päivää on mennyt kuin hujauksessa ja lähestyvät yo-kokeet vie kyllä suurimman osan mun ajasta. Monena päivänä on myös käynyt niin, että sitten kun illalla on herännyt motivaatio alkaa tekemään postausta, on valo loppunut kesken ja seuraavana päivänä ei taas ole ollut fiilistä alkaa räpsiä kuvia. 

Mutta, ei enempää selityksiä. Mitä me sitten viimeinen viikko ollaan touhuiltu?
Kuten siis mainitsin, yo-kokeet lähestyy pikku hiljaa ja joka päivä niihin täällä lueskelen. Aina kun Jerry on päiväunilla saan luettua sen 1,5-2h ja illalla sitten saman verran ennen kuin painun pehkuihin. Ruotsin ja englannin kuuntelut olivat siis aiemmin tässä kuussa ja olin ihan tyytyväinen tuloksiin, tietty aina on parantamisen varaa. Joten, ihan hyvillä mielin olen kirjoituksiin menossa, biologia on ainoa mikä hieman jännittää. Onneksi syksyllä on kuitenkin vielä mahdollisuus uusia, jos jokin aine meneekin odotettua huonommin. Silloin on myös viimeisen aineen, eli omassa tapauksessa äidinkielen yo-kokeet. 

Saatiin myös viimein hankittua viimeinen puinen kirjain Stockmannilta Jerryn huoneeseen. Leevin olisi tarkoitus tässä joko huomenna tai ylihuomenna laittaa kirjaimet seinälle. Vielä ei olla päätetty, että asetellaanko kirjaimet suoraan riviin vai jotenkin rennosti kaarelle! Meillä on tuolla kaapissa jemmassa myös kolme Ikeasta hankittua turkoosia leikkisää vaatekoukkua, jotka olisi myös tarkoitus laittaa Jerryn huoneeseen. Laitan lopputuloksesta tännekkin sitten kuvaa :)

Ette arvaa mitä tuo pikku riiviö teki tuossa toissapäivänä! Maanantai aamuna oltiin siis laittamassa itseämme valmiiksi Huittisiin lähtöä varten, kun Jerry päätti napata äidin iPhonen ja heittää sen komeassa kaaressa vessanpönttöön! Jep, tosi kiva. Ihme kyllä, puhelin pelitti ihan hyvin pienen uinnin jälkeen. Ainoa mikä puhelimesta meni rikki, oli kaiutin ja äänensäätönäppäimet. Sillä ei siis pystynyt enää kuuntelemaan musiikkia, eikä mistään appsista toimineet enää äänet. Samaten jos joku soitti, laittoi viestin tai sähköpostin, ei puhelin ilmoittanut muulla kuin tärinällä. Huoltoon soittaessani sain kuulla, että yleensä tällaisissa tapauksissa ei puhelinta edes yritetä korjata ja yritettäisiin, ei ole mitään takuita että puhelin alkaa toimia. Noh, ei siinä sitten muu auttanut kuin hommata uusi luuri. Paljon olisi ollut edullesempiakin vaihtoehtoja, mutta itse halusin ehdottomasti pitäytyä Applessa. Vanha iPhone 4 kesti siis reilut 3 vuotta ilman naarmuja, eikä siinä koskaan ollut mitään bugeja tai muitakaan ongelmia, joten luotan kyllä Applen laatuun. Hieman kyllä harmittaa, että näin kävi, sillä oon aivan varma että tuo iPhone 4 olisi kestänyt mulla käytössä vielä helposti parikin vuotta, eikä uudelle puhelimelle ollut mitään tarvetta. Mutta, joskus vaan käy näin ja onhan tuo 5s tosi hieno ja se ainakin toimii! :)

Tällaista siis tänne, koitan palata mitä pikimmin sen laukkupostauksen kanssa ja laittaa myös kuvaa Jerryn huoneesta kunhan koristeet ollaan saatu seinälle. Uuden videopostauksen olen myös ajatellut toteuttaa, jos teitä sellainen vain kiinnostaa! Muitakin postausideoita saa ehdottomasti laittaa tulemaan ja se olisikin oikein toivottua. Nyt, hyvää yötä kaikille :)Ei kommentteja:

Lähetä kommentti