tiistai 25. maaliskuuta 2014

Sohva vaihtoon!

Varmaan monelle muullekkin tuli tänään ilmaisjakelujen mukana Maskun mainoslehtinen. Yleensä heitän kaiken maailman mainokset melkeinpä samantein roskiin, mutta tälläpä kertaa silmääni osui jotakin tosi mielenkiintoista. Suoraan etusivulla möllötti tarjouksessa Santiago-niminen sohva plus rahi. Mähän olen pariinkin otteeseen maininnut, että me tarvittaisiin uusi sohva ja nyt me vihdoin sellainen löydettiin. Ollaan aiemminkin katseltu netistä ja kuvastoista uutta sohvaa, mutta aina ne on ollut liian isoja tähän meidän "sohvapaikalle". Santiago- sohva on sopivasti 190cm leveä, eli vain noin 10cm leveämpi kuin meidän nykyinen! Sohvaa saa harmaassa ja ruskeassa värissä ja mehän tietenkin valitaan tuo ruskea. 

kuva Masku.fi

Ihan täydellinen meille! Sohvan ovh. oli 479€, mutta nyt sen sai edullisesti alle kolmellasataa. Käydään myöhemmin tällä viikolla laitamassa tilausta menemään, mutta valitettavasti itse sohva saapuu päävarastolta vasta toukokuun alussa. Noh, eiköhän me sinne asti jakseta odottaa! Ihana saada uusi sohva tämä nykyisen Ikean tilalle, tämä kyseinen sohva jonka päällä tälläkin hetkellä makoilen, on ollut meillä siitä asti kun muutettiin yhteen, eli noin 2 ja puoli vuotta. Päällistä ollaan kyllä kerran vaihdettu, mutta silti on kiva saada uusi tilalle :)


ps. meidän vanhan saakin sitten joku halukas tulla muutamalla kympillä hakemaan sitten toukokuussa ;)


5 kommenttia:

 1. Moikka! Onko teille jo tullut tämä sohva? mitä oot tykännyt? :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Me ei sitten ostettukaan tuota sohvaa! Käytiin paikan päällä Maskussa katsomassa sohvaa, niin ei tuo ruskea ollut kyllä lähellekkään ruskean värinen, vastasin ennemmin tumman harmaata...:/

   Poista
 2. En suosittele tätä sohvaa kenellekkään :/ me ostettiin tämä harmaana ja miehen veli osti eri kaupungista samanlaisen. Hänelle toimitettu nyt 3 samanlainen sohva, käsinojat eivät kestä mitään, 2 ekassa sohvassa olivat valmiiksi rikki ja kolmannessa meni samantien. Meillä käsinojat hajosivat myös heti. Liikkeeseen ilmoitettiin ja kertoivat että tietävät ongelmasta, olivat yhden palautetun sohvan purkaneet ja käsinojissa on puutteelliset tukirakenteet, ei kestä ollenkaan normaalia nojaamista vaan räsähtävät heti (mulla painoa 50 ja sain tuon rikki ottamalla tukea ylös noustessa).

  Meillekkin tarjottiin uutta samanlaista tilalle, mutta myyjä totesi myös siinä olevan sama edessä.. Pitkinhampain suostuvat palauttamaan rahat takaisin ja ostamme ikean karlstad sohvan, joka tutuilla ainakin kestänyt paremmin ja on jykevärakenteisempi.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No onneksi ei sitten lopulta ostettukkaan tuota sohvaa, aika kehnolta kuullostaa! Mekin ollaan mietitty juuri sitä Karlstadia, se on tosi kivan näköinen sohva.

   Poista
 3. Joo en kyllä tota santiagoa suosittele :/

  VastaaPoista