keskiviikko 16. lokakuuta 2013

Toppahaalari

Nyt kun elellään jo lokakuun puoliväliä, alkaa meillä olla ihan ajankohtaista toppahaalarin osto Jerrylle. Tällä hetkellä poikahan vetelee vielä hyvin Jonathanin välikausihaalarilla, kun ollaan laitettu alle parikin eri kerrosta vaatetta ja rattaissa on aina mukana varoiksi viltti ja jalkapeite. Vk-haalari on siis ostettu jo viime keväänä ja onneksi siitä on otettu tarpeeksi iso koko, joten se kesän jälkeen sopii vielä oikein mainiosti! Ilmat kuitekin menevät kylmenemään päin viikko viikolta, eikä välikausihaalari enää oikein riitä lämmikkeeksi, vaikka alla olisikin ne pari kerrosta vaatetta. 

Toppahaalarin lisäksi meillä on näillä näkymin ostettavana myös Emmaljungan rattaisiin sopiva saman merkin talvijalkapeite, joka on siis kuin normaali jalkapeite mutta sen sisäpuolella on fleecekerros, jos nyt ihan oikein muistan.. lämpimämpi kuin se tavallinen kuitenkin! Ennen sitä ykkösenä on kuitenkin se toppahaalari. Vielä emme ole päässeet liikkeisiin asti katsomaan millaista tarjonta on tänä talvena, mutta itse aloitin alustavan etsinnän netissä. Päädyin katselemaan Reiman, Name It:n ja Jonathanin haalareita ja luultavasti joltain heistä haalari tullaan lopulta ostamaan. 

Pienen etsinnän jälkeen löysin edellä mainituilta merkeiltä muutaman oikein kivan vaihtoehdon, sekä ulkonäöltään että hinnaltaan. Me tietenkin Leevin kanssa maksetaan haalari puoliksi, joten ei haittaa vaikka haalari tulisi olemaan hieman hintavampi. Kuitenkaan mitään Minirodinin haalaria en ikipäivänä tulisi ostamaan Jerrylle, vaikka kovin hienoja ovatkin. Emme vaan nää mitään järkeä laittaa 200 euroa yhteen haalariin, joka kestää sen yhden ainoan talven...:) 
Tässä siis tulee muutama haalari vaihtoehto, joihin itse kovasti miellyin

REIMA


Reima Danula 109,00€ / Reima Tatum 79,00€


NAME IT


Name It Storm 84,95€ / Name It Medenim Mini 84,95€

JONATHAN


Jonathan Classic 69,90€ / Jonathan vauvahaalari 59,90€ 

2 kommenttia:

  1. Vaunuisiin on hyvä myös lämpöpussi! :) tosi näppärä!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Jep! Meillä oli sellanen kans vaunuissa, mutta nyt kun Jerry on rattaissa ostetaan me tekstissäkin mainittu Emmaljungan fleecevuorattu jalkapeite :)

      Poista