torstai 10. lokakuuta 2013

Toipumassa

Moikka kaikki! Tänään klo 14 maissa pääsin lähtemään TAYSista kotiin ja nyt sairaalapedin sijaan makoilen olohuoneen sohvalla, entistä turvonneena. Alunperin tarkoituksena oli kotiutua jo eilen, mutta olo oli vielä sen verran heikko ja kivut aika kovat, että lääkärin ja hoitajien mielestä oli parasta että vietän vielä yhden yön tarkkailussa. 
Tänään kivut ovat olleet hieman lievempiä, mutta turvotusta on senkin edestä. Lääkärin mukaan nimenomaan juuri kolmantena päivänä turvotus on pahimmillan, mutta tästä se onneksi alkaakin sitten vain laskemaan. Kipujenkin pitäisi alkaa nyt helpottamaan yhä enemmän. 
Matkalla sairaalasta kotiin poikettiin vielä hakemassa apteekista satsi Panacodeja, jotta kotonakin saisi olla mahdollisimman kipuvapaa ja keskittyä täysillä paranemiseen ja huilaamiseen. Nuo Panacodit tosin pistävät kolmiolääkkeinä hieman väsyttämään ja tuntuu, että tästä kirjoittamisesta ei nyt tule yhtikäs mitään, joten älkää ihmetelkö kirjoitus- ja kielioppivirheitä! Nyt laitan koneen kiinni, otan yhden särkkärin ja syön yhden juotavan jogurtin. Seuraavat 6 viikkoahan mut on määrätty syömään pelkkiä nesteitä...:) 
Nyt hyvät yöt kaikille! 

Oikeanpuoleisen korvan eteen tehty siis 5cm pituinen viilto. Uusi hiusraja tuli kaupan päälle...

4 kommenttia:

 1. Mäki olin muutama vko sit taysissa pään alueen leikkauksessa ja mullakin tuli uus tukkatyyli. Multa leikattiin tuolta takaa alhaalta hiuksia n puoleen päähän asti semmoinen suikale.. vähä harmi mut hiukset on pieni osa siitä että saa apua terveyteensä :) paljon tsemppiä paranemiseen! :)

  Minerva

  Minerva-julia.blogspot.fi

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jep, hiukset onneks kasvaa takaisin. Harmittaa silti ihan älyttömästi, ennen leikkausta mulle oltiin sanottu että leikkauksessa leikataan korkeintaan pulisongin kohdalta pieni pala pois, kun heräsin tilanne olikin vähän toinen...

   Poista
  2. Aijaa! No toi on kyllä kurjaa jos et ollut tietoinen etukäteen... :/

   Poista
  3. Joo hieman ihmettelen miksei vaan heti voitu sanoa miten paljon sitä tukka pitää leikata..:/ Toissapäivänä kuitenkin uskaltauduin pesemään hiukset (ei onneksi kirvellyt!) ja föönasin ne muotoon ja kokeilin kaikki eri kampauksia mitä yleensä käytän, eikä tuo kalju hirveästi edes näy. Vielä vähemmän sitten, kun siihen kasvaa lisää hiusta ja mulla onneks tukka kasvaa suht nopeasti :)

   Poista